Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha a volt...

Mit csináljak ha a volt barátom tartozik kb 380 e. forintal de az apja kéri vissza a mosógépet/hűtőt és a mikrót? és rendőrséggel fenyeget.

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 13:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Az apja vette ezeket a cikkeket és még nem fizette ki az apja az összes törlesztő részletet s a fiának szüksége van rá
2014. szept. 2. 13:39
 12/23 anonim ***** válasza:
Meg van még az a Facebookos bejegyzés? Azonnal PrintScreeneld le, mielőtt eltűnne, mentsd el egy csomó (JPG, BMP) formátumban, de ne csak azt a részt, hanem az egész oldalt, hogy jól láthatóan bizonyítható legyen minden. Egy ilyen kép igen is számít valamit...
2014. szept. 2. 13:41
 13/23 A kérdező kommentje:
rendben köszi !!!!!!
2014. szept. 2. 13:42
 14/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, TÖKÉLETESEN LÉNYEGTELEN, hogy az ex-apósod vette az általa "vissza kívánt" cikkeket: akárhogyan is nézzük, ŐK azok, akik tartoznak Neked, nem fordítva.

Komolyan mondom, Aranka39... hogy állhattál össze ilyen idiótákkal? =-/

2014. szept. 2. 13:44
 15/23 A kérdező kommentje:
azóta 1000x megbántam, vágom hogy ők tartoznak, de jogi úton is nekem lenne igazam?..
2014. szept. 2. 14:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Figyu, nem akarok beléd kötni, de már kezd egy kicsit feltűnő lenni ez a bizonytalankodás... a hülye is látja, hogy minden tekintetben Te vagy a sértett, Te vagy az, aki ebből csak nyerhet... úgymond.

...van valami, amit nem mondasz el?

2014. szept. 2. 14:25
 17/23 anonim ***** válasza:
Szóval az apja vette. Ő fizeti a törlesztőket? Ha igen, akkor bizony az ő tulajdona. Ha pontosítanál, pl mi a tartozás eredete?
2014. szept. 2. 14:54
 18/23 anonim ***** válasza:
van szóbeli szerződés
2014. szept. 2. 15:45
 19/23 A kérdező kommentje:
tartozás eredete egyszerűen annyi,hogy kért kölcsön de most tartozik a t-mobilenak meg otp nek is és aztmondta visszaadja majd ha ezeket a tartozásait letudta, de engem már a pénz sem érdekel csak az, hogy haggyon engem békén örökre
2014. szept. 2. 18:03
 20/23 A kérdező kommentje:
És hogy a háztartásbeli cikkek maradjanak
2014. szept. 2. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!