Mit csináljak ha a volt barátom tartozik kb 380 e. forintal de az apja kéri vissza a mosógépet/hűtőt és a mikrót? és rendőrséggel fenyeget.
Most vagy Én vagyok hülye, vagy tényleg nem értem a kérdést.
A volt barátod tartozik neked pénzzel, és az apja ennek ellenére, hogy a fia Neked tartozik, még Tőled követel vissza dolgokat?
Idefigyelj, az ég egy adta világon SEMMI joga ahhoz, hogy bármit is elvegyen Tőled! Felháborító, ez a szánalmas, gyomorforgatóan undorító gondolkodásmód, amit az ex-apósod képvisel! Mégis ki mondta neked ezt az orbitálisan nagy baromságot?
A volt barátod tartozik Neked - NEM TE tartozol Nekik, hanem Ő(k) Neked!! Nehogy már még Te legyél az, aki pénzt ad annak, aki tartozik Neked! Mekkora baromság már ez? Nyugodtan megmondhatod annak a h*gy agyú idióta ex-apósodnak, hogy nyugodtan fenyegetőzzön csak a rendőrséggel, kettőtök közül Ő az, meg a kis fiacskája, aki(k)nek tartozása van, nem Te vagy az...
...még ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!