Szerintetek létezik olyan, hogy tökéletes nő?
Évfolyamtársam a lány, eddig csak külsőre ismerem. Szép arc, jó alak, nem túl nagy és nem túl pici mellek, szép kerek fenék. Nincsenek bőrhibái, semmi. Belsőre még nem ismerem, de annyit tudok róla, hogy szeret bulizni, olvasni, és jó zenéket hallgat. Számomra (kinézetre) ő az egyik legszebb lány akit "ismerek."
(Tipikusan az a lány, aki népszerű, és azt a fiút szerzi meg magának, amelyiket csak akarja.)
Köszönöm mindenkinek, jöhetnek még válaszok.
9.: Egy kis off: Szóval.. Mint írtam is ő a népszerű csinos lány, aki azt a fiút választja amelyiket akarja, stb. Én meg visszahúzódóbb típus vagyok. Ha ismerősökkel vagyok akkor nagyobbszájú, és sokszor csak fosom a szöveget (szépenszólva.:), de amikor ismeretlenek, meg pl. buszon egyedül vagyok, akkor meg félénk, visszahúzódó.
Szóval annyi az egész hogy az ismerettségi körébe tartozó fiúk közül miért pont engem választana?
"Nem kell félnem hogy valahol lenyúlják
A hūsége, a hūsége garantált
Hát jöjjön hozzám minden ronda lány
A szép csajokat úgy is lenyúlják."
Beatrice
Hàt ìgy a leírtak alapjàn ja, nem valószìnû hogy téged vàlasztana :/
Sebaj, jò az àbràndozàs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!