Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek létezik olyan,...

Szerintetek létezik olyan, hogy tökéletes nő?

Figyelt kérdés

Évfolyamtársam a lány, eddig csak külsőre ismerem. Szép arc, jó alak, nem túl nagy és nem túl pici mellek, szép kerek fenék. Nincsenek bőrhibái, semmi. Belsőre még nem ismerem, de annyit tudok róla, hogy szeret bulizni, olvasni, és jó zenéket hallgat. Számomra (kinézetre) ő az egyik legszebb lány akit "ismerek."

(Tipikusan az a lány, aki népszerű, és azt a fiút szerzi meg magának, amelyiket csak akarja.)

2014. szept. 1. 22:10
1 2
 11/16 ádámwww válasza:
Az a tokeletes no akit szeretsz,mindent megtennel erte.:)Az NEKED a tokeletes no.:))
2014. szept. 1. 22:56
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, jöhetnek még válaszok.

9.: Egy kis off: Szóval.. Mint írtam is ő a népszerű csinos lány, aki azt a fiút választja amelyiket akarja, stb. Én meg visszahúzódóbb típus vagyok. Ha ismerősökkel vagyok akkor nagyobbszájú, és sokszor csak fosom a szöveget (szépenszólva.:), de amikor ismeretlenek, meg pl. buszon egyedül vagyok, akkor meg félénk, visszahúzódó.

Szóval annyi az egész hogy az ismerettségi körébe tartozó fiúk közül miért pont engem választana?

2014. szept. 1. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:

"Nem kell félnem hogy valahol lenyúlják

A hūsége, a hūsége garantált

Hát jöjjön hozzám minden ronda lány

A szép csajokat úgy is lenyúlják."

Beatrice

2014. szept. 2. 09:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Hàt ìgy a leírtak alapjàn ja, nem valószìnû hogy téged vàlasztana :/

Sebaj, jò az àbràndozàs :)

2014. szept. 2. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:
igen, ezek alapján én sem választanálak téged. De ha kell, ne mondj le róla. Ha jó nőt akarsz, légy te is jó, változz! Főleg fejben belsőleg az majd úgyis eredményez külsőt is. Ha ilyen maradsz csak egy álom marad, sírhatsz utána, és minden próbálkozás csak egy égés lesz. Ez amúgy az összes embere igaz, jobbat akarunk, mint amilyenek mi magunk vagyunk. Ha őt akarod, jó nőt akarsz, tedd magad jobbá! És elárulom, mire eljutsz oda, hogy megkaphasd őt vagy bármelyik más lányt, lehet, hogy ő már nem is fog kelleni, sőt egy sokkal jobb lesz a kiszemelted.
2014. szept. 2. 11:22
 16/16 A kérdező kommentje:
nem rinyálásnak szántam (még hogyha annak is látszott), szimplán leírtam a tényeket. Az arcom tele van pattanással. Ez ellen teszek amit tudok, ilyen-olyan krémek, élesztő, szappannal arcmosás és egyebek, de mivel a kamaszkor közepén vagyok, sokat nem érek el vele. Visszahúzódottságom meg nem tudom, hogy hogyan 'alakult ki', vagy mitől.
2014. szept. 2. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!