Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert nem jelentkeztel meg...

Miert nem jelentkeztel meg ossejt donornak?

Figyelt kérdés
Par oraja egy cikket olvasok ezzel kapcsolatban. En sem jelentkeztem meg most nagyon gondolkozom rajta de felek.. Nem tudom mitol talan az eljarastol. Ha belegondolok nekem csak egy nap masnak egy elet.
2014. szept. 1. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, az őssejtet úgy veszik "ki" belőled, hogy benyomnak egy tűt a gerincedbe.

Én félek tőle. Ráadásul pont a gerinc, aztán ha valamit elhibázna...

2014. szept. 1. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Hozzám tűvel senki, semmilyen körülmények között ne közelítsen, ha nem muszáj... Szóval leginkább ezért.
2014. szept. 1. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát azért ne szopjuk már fel, hogy csak egy embertől levesznek és már ezzel egy életet megmentettél... Meg a véradás, mikor 3 embert megmentettél stb. Hagyjuk már. Persze nem azt mondom, hogy ne csináld, csak elég undorító egy reklám ez.
2014. szept. 1. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem de az eselyt megadjuk nekik ezzel.
2014. szept. 1. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!