Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bekepzeltnek fogok tunni?

Bekepzeltnek fogok tunni?

Figyelt kérdés

Gitarozok ket eve es gondolkoztam rajta, hogy facebookon egy oldalt kellene csinalni olyan likeolosat. Ha feltoltom a videomat van hogy 50 ember is belikeolja. Ebbol gondolom, hogy nem bantja az ember hallasat az amit csinalok. Nagykepunek tunnek, ha csinalnek egy ilyen oldalt? Kis varosban elek itt ismer mindenki mindenkit. Bizok benne hogy majd egyszer felfedeznek.

Elore is koszonom a valaszokat.

2014. szept. 1. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hány ilyen videód van, van-e esetleg blogod hozzá, esetleg egy külön weboldalad, ahol eddig is tevékenykedtél, bár mostanában, ha valaki készített 5 fotót már oldalt csinál neki szabó erzsike photography néven, szóval hajrá :D
2014. szept. 1. 13:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen blogom. Youtubera szoktam feltolteni a videoimat. HD felvetel mind. Viszont a lakasban van felveve. Szoval nem egy videoclip. Pont ezert tettem fel a kerdest, hogy nem fognak igy minositeni?!
2014. szept. 1. 13:17
 3/3 anonim válasza:
Csináld amit szeretnél,ne másoknak akarj megfelelni :)
2014. szept. 1. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!