Miért gondolják sokan ilyen korán, hogy homoszexuálisok?
Egy csomó kérdést olvasok az ismerkedés kategóriában,ahol 13-14! éves fiúk írnak,hogy "meleg fiúk ismerkedni?" vagy válaszolnak meleg kérdésekre,ahol odaírják ezt a nagyon gyerek életkort.
Szerintem ilyen korán kijelenteni magukról,hogy ők melegek,azért eléggé merész,nem gondoljátok?
Félreértés ne essék,nincs bajom a homoszexuálisokkal,mert énis az vagyok,de én körülbelül 18-19 éves korom körül jöttem rá,hogy ténylegesen az vagyok,és 13-14 évesen még nem is igazán tudtam,hogy miért nézem meg a fiúkat a lányok helyett. Szerintem az,hogy valaki ilyne korán kijelenti magáról,hogy meleg,az még korántsem jelenti azt,hogy ő valóban az,én ezt inkább gyerekkori kíváncsiságnak mondanám még,ami még változhat akár hónapok alatt is.
21/F.
# 10
Egy szóval nem mondtam,hogy természetellenes :)
Az általános iskolában, sőt az óvodában is pl a lányok a fiúk kezét fogják, fordítva stb stb, rájuk mégsem mondja senki, hogy "miért gondolják ilyen korán, hogy heteroszexuálisok".
Van, aki későn érő típus, őt később kezdik el érdekelni a szexuális dolgok, és a számára vonzó emberek (akár nők akár férfiak), és van, aki korai típus. Ez nem csak a melegeknél van így, hanem a heteroszexuálisoknál is.
Logikából néhány elégtelent ki lehetne itt osztani. Ha valaki felvállalja a melegségét akkor mindenféle hátrány fogja érni. Mégis azt hiszitek hogy van aki vagányságból, brahiból benyögi?
Hogy ilyen korban már tudják az emberek hogy kihez vonzódnak -- persze. Nekem az a megrendítő, hogy ötéves transz gyerekek már tudják hogy rossz testbe születtek. A sok okos szerint ők is mesefilmet néztek amiben a transz lét mellett propagáltak, vagy mi a pék?
Már bocs.
De amikor én általános iskola 6-7.osztályos voltam.
Az olyan 13 év körül van,a fiúk már akkor is lapozgattak bizonyos magazinokat,amiket innen-onnan beszereztek.
Volt olyan,hogy nekem is mutogatták,de én már akkor is éreztem,hogy engem a női test nem vonz.
Az ember kb 11-14 éves korában már ivarérett és ezzel párhuzamosan kialakul a szexuális érdeklődés is.
Az más kérdés,hogy maga a szex még nem történik meg egy ideig,de attól szexuális vonzalom már ilyen korban is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!