Minek van Ennyi raszista ember a Földön? Mire jó az hogy Mindenkit egy kalap alá vesztek?
Kérdező, a cigányokhoz szólnék hozzá:
Szerinted véletlen, hogy egy Magyarországon kb 8-10%-os kisebbség a börtönökben, nevelőintézetekben TÖBBSÉGBEN van? A cigányok iránti gyűlölet nem rasszizmus. ugyanis nem a bőrszínük, vagy hovatartozásuk alapján ítélik el őket, hanem a viselkedésük alapján. Persze, a magyarok között is van bűnöző, csak tudod az arány nagyon nem mindegy. És nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, hogy a mai cigány lakosság 70-80%-a (ha nem több) segélyből, bűnözésből, uzsorából, illegális tevékenységből él. Nem csak itt, a környező országokban is. Szerinted véletlen, hogy Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában, és Szerbiában ugyanez a probléma velük, mint itthon? Véletlen, hogy Bulgáriában már országos lázadás volt a cigányok ellen?
Erről egyáltalán nem a többségi társadalom tehet, hanem maguk a cigányok. Nem akarnak beilleszkedni, nekik ez így jó és kényelmes. Nem érdekel, hogy ez már nekik szégyen szemre "kultúra", azt űzzék egymás KÖZÖTT. Ne a többségi társadalmon. Kanadából is páros lábbal rúgták ki a cigányokat, mert oda is csak a segély miatt mentek.
A cigányság egy kiterjedt parazita, bűnöző népcsoport. Vannak rendesek, de elenyészően kevesen. Ha téged 9 cigány kirabol, akkor a 10.-hez is már félelemmel fordulsz. És ennek nagyon csúnya vége lesz, mert amint a szélsőségesek hatalomra jutnak, a cigányság egésze veszni fog. Ugyanis egyszer mindenkinek el fog fogyni a türelme, mert a végtelenségig SEMMIT nem lehet tolerálni.
Komolyan kérdező az az érved a cigányok mellett, hogy ők legalább nem terroristák?
Mert az rendben van, hogy magatehetetlen idős embereket vernek meg, ölnek meg pár ezer forintért? Az rendben van, hogy az ország első őrizetbe vett 13 évese cigány?
És igen, vannak magyar bűnözők is. Mégis cigány uzsorásokról hallani. Mégis cigány emberkereskedőkről olvasni. És ha valamilyen gyilkosság van a híradókban, napokon belül rendre kiderül, hogy cigányok tették.
Amikor a metrón telefont loptak, ki volt az? Egy cigány. Az aluljárós verekedős rablás résztvevői? Cigányok. Semmi szociális probléma, nem Borsod, Budapest.
Nem tudom, mikor voltál iskolában, nekem volt alkalmam megtapasztalni, milyen az, amikor mindenki félrehúzódik a folyosón, ha jönnek az apacsok. Élvezik a hatalmukat. Az iskolában, az utcán, a buszon. Ricsajkodnak, zaklatják a lányokat, szemetelnek, rongálnak, provokálnak.
Eddig ahányszor belém kötöttek - szerencsére eddig kevésszer volt benne részem, de - mindannyiszor véletlenül cigányok.
Ez az, ami a dolgok hátterében áll, nem a bőrszín.
És a "nagy nyugati, civilizált" országokban érdekes módon semmi tolerancia nincs a cigányok felé: Franciaországból kikergetik őket, Olaszországban katonai csapatokkal számolják fel a putrijaikat. Hogy Szlovákia betonfallal keríti körbe a romatelepeit már meg sem említem. Bulgáriában a romaellenes tüntetést, mint szélsőjobboldali megmozdulást mutatták be a híradóban, de sokat mondóak voltak azok a képsorok, amikor egy férfi a fiát átkarolva áll a rendőrsorfallal szemben, és azt mondja: "Látod fiam, ő egy rendőr. Őneki kellene megvédenie téged. Én csak azt akarom, hogy a fiam biztonságban nőjön fel! Hogy ne kelljen félnünk!"
Véletlen, hogy mindenhonnan a világon elkergetik a cigányságot? Hogy mindenki továbbküldi őket? Hogy Bulgáriában ugyanazért tüntetnek, mint amiket mi megfogalmazunk?
Ez nem rasszizmus, nem bűnbakkeresés. A hazánkban élő görög közösséggel miért nincs baj...?
Csak azok nem értenek egyet a fentiekkel, akik nem tapasztalták még meg a tartalmát, közvetve vagy közvetlenül.
És ha egyszer majd kitelepítés, vagy neadjisten rosszabb lesz a vége, már most tudom, hogy az utókor, ami cigányság nélkül nő majd fel, nem érti majd, el lesz borzadva, és mélyen elhatárolódik majd a múltbéli magyar társadalmon, hogy hogyan lehettünk ilyen embertelenek, hogy deportáltattunk több százezer embert.
Hiszen mit tudják majd ők, hogy milyen volt hajdan cigányokkal élni...
Tudod az nem rasszizmus, hanem elővigyázatosság.
Akármennyire is rosszul hangzik. Én is azt tanítanám a gyerekemnek, hogy a cigányokkal vigyázzon. Az emberek már TAPASZTALATBÓL beszélnek. És pont, hogy a gyerekek tanulják el a leggyorsabban a szüleik ocsmány okádék viselkedését. Nekem voltak cigány osztálytársaim. Mint az állatok. Bégettek, üvöltöztek, a nemi szervüket mutogatták, bántották a társaikat. Az ilyen állatkertbe való, nem az iskolába. Számtalan olyan eset van, amikor a cigányok verik az osztálytársaikat, a szülők meg tehetetlenek, mert a rendőrség semmit nem csinál, a tanárnő meg nem mer szólni, mert jön az egész pereputty be az iskolába a tanárnőt megverni.
A cigányok szokták verni és csicskáztatni az osztálytársaikat. Magyarok közt is van, ilyen, de nagyon ritka.
Mit gondolsz, miért akarnak egyre többen szegregált iskolákat? Ezért. Senki nem akarja a saját gyerekének életét kitenni ezeknek. Hiába mondja neked akárki, úgysem érted meg, túl elvakult vagy. De menjél csak be egy miskolci iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!