Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket zavar a "csss", a...

Titeket zavar a "csss", a "sss" és a "szszsz" hang?

Figyelt kérdés

Engem borzasztóan zavar. Általánosban a tanárok folyton ezzel próbálták elhalkítatni a gyerekeket, de ők csak tovább dumáltak, mire a tanárok csak tovább sisteregtek meg sziszegtek és már a végén majdnem hangosan orsítottam, hogy "Csönd legyen!". És az ismerőseimet nem zavarja, van hogy valaki ad ki ilyen hangot, de a többieket nem zavarja.

Titeket zavar?

2014. aug. 29. 23:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem fogod elhinni; engem zavart.

Amúgy nagyon eltérünk a kérdésemtől; nem az a kérdés, hogy a tanárok és a szülők miért ilyen hangokkal hallgattatják el a gyereküket, hanem, hogy van e olyan, akit zavar a sistergő, sziszegő hang, mert engem nagyon.

Ha tovább okoskodsz, offollak, nem a kérdésemre reagálsz.

2014. aug. 31. 06:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hozzá tartozott a kérdéshez, mert így már tényleg lehet érteni, hogy nem csak kellemetlen helyzetekben zavar, hanem akkor is, amikor egy meghitt pillanatról van szó.

Engem nem zavart soha. Engem a hajnal 3kor történő rendszeres kalapálás és gyerek verést követő keserves sírás zavart, ami a szomszédból jött át.

2014. szept. 1. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!