Hol és hogyan lehet megtanulni kommunikálni?
korod, fiu? lány?
hol laksz? város, kisebb település?
Valamiért szerintem magaddal nem vagy kibékülve.
"nézz" végig magadon kritikus szemmel, mint egy külső szemlélő.
Gondold át, mi magadban kedves, vonzó, mi ami esetleg "taszitó".
NIncs-e kisebbségi érzésed valamiért?
-származás
-testalkat
-bármi nemü fogyatékosság -legyen ez akár egy deformált fogsor-
-alulképzettség.....
Bocsánat a fentiekért, én csak ötletelni szerettem volna. Egyáltalán nem biztos, hogy ilyen tőről fakad a probléma, lehetsz egy jóvágásu diplomás ember is.
Izolált helyiség nem tudom hol lehet, mert iskolába -korod miatt még lehetséges lenne- munkahelyre csak jársz valahová.
Ha végképp megül a dolog, akkor vállalj munkát lakóhelyedtől távolabb, és pozitiv gondolatokkal támogatva magadat legjobb tudásod szerint próbálj helyt állni.
Ez a nem tudok beilleszkedni dolog ez származhat akár még kisgyermekkorból is, hibás szülői magatartás miatt.
-félre ne érts!!!!! nem kritika akart lenni!!!, csak most is ötletelek-
Szülőkkel, testvérekkel nem tudom milyen a kapcsolat.
Esetleg próbálj akár nekem is irni, teljesen mindegy hogy mit, de sokat!!!! Tehát kommunikálj irásban.
Ha az bőlére eresztve már megy, akkor fog menni személyesen is :_)
És "szeresd" magad -most megint ne értsd félre!!!- fogadd el magad olyannak amilyen vagy, járj sokat természetbe, próbálj meg valamilyen sporttal foglalkozni, ami a testet, lelket hozza jó formába, légy tájékozott a mindennapokróll, esetleg valamilyen más témában, hogy legyen téma ha valakivel beszélgetni kellene.
Légy mindig magabiztos!!!!
Egy aranyos dolgot olvastam, megtaláltam :-) !!!!
Aki keres az talál :)
megtaláltam a gyerekkori dolgokra vonatkozó cikket is.
Nyugodtan irj bámennyit! bármiről! próbálok segiteni.
Sikerülni fog megváltozni!!!! ÉN biztos vagyok benne.
üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!