Nektek mi számít emberi értéknek?
Az intelligencia (nem iskolázottság, hanem józan ész, tiszta észjárás, logika, ilyesmik), a szeretet, a szorgalom és a humor.
A szépség semmi, idővel megkopik, az iskolázottság sem jelent semmit, mert attól még lehet valaki kőbunkó és átgázoló.
Első vagyok :)
Azért fontos számomra az intelligencia/józan ész, hogy lehessen miről értelmesen beszélgetni. Fontos, hogy bele tudjon gondolni abba egy ember, hogy amit a média/reklámok szajkóznak, az hülyeség, manipuláció (főleg a reklámok).
Hallgasson az ember a józan eszére, ne mindig mások befolyásolják.
Igen, igazad van abban, hogy az is megkopik egy idő után, de azért a szépségünk előbb kopik el, minthogy "szenilisedni" kezdjünk időskorunkra.
Szeretet!
Nekem ebben az 1 kis szóban minden bene van.
A szeretet : az õsszintesėget hozz magàval,türelmet,jósàgot, alàzat,
törödėst a màsok irànt,a
szeretet megbocsàjt,bėkesėget, ės mėg sorolhatnàm.
Bàr milyen lehet 1 ember ha nincs benne szeretet hiaba van penze jol iskolaztatva stb... ha nincs benne 1 csepnyi szeretet akkot elėgė egy megkeseredett ember lehet.
Ha nincs valakiben szeretet akkor hazudik,fajdalmat okoz,csalodàst,tiszteletlen,lenėzö az emberekel szemben,magat magasztalja,ėrdek ember....
Nem vettem sértésnek, kekeckedésnek :)
Megértem a Te álláspontotad is, mert jogos, hogy ha a szeretet vezérel, meg tudjuk különböztetni a jót a rossztól. Viszont akkor a példáimat be is lehet sorolni alá. A humort, a szorgalmat, a józan észt, nem? Vagy ennyire már ne bonyolítsuk? :D
Szívesen :)
*elfogadja a kézfogást*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!