Szerintetek gáz egy fiúnak olyan pólót hordania, amire az van írva, hogy "I know where to put the knife and not afraid to twist it. "?
Figyelt kérdés
Legjobb haverom csináltatta,és nem akarom megbántani,de elég fura felirat...( tudom hova döfjem a kést,és nem félek megforgatni sem)2014. aug. 29. 10:14
1/8 anonim válasza:
Amelyik kutya ugat, nem harap- tartja a közmondás.
2/8 anonim válasza:
Nem igazán értékelem az ilyen üzeneteket hordozó pólókat, mert közvetít az idegennek valamit, amitől akaratlanul is felvázolódik egy torz kép. Emberek vagyunk és a hangulatunk sokszor változik, akár egy nap többször is. Nem szeretném ha egy ilyen szöveg miatt lecsapnának. Ha úgy érzed ez rád nem jellemző és nem akarsz ezzel üzenni, akkor ne vedd fel.
Egyébként a szöveget lehet átvitt értelemben is felfogni, tehát nem szó szerint, hanem érzelmekben. Nekem inkább az olyan típusú ember jut eszembe erről, aki szavakban tud úgy szúrni, hogy betaláljon. Ha nem vagy ilyen, akkor ne hordd.
4/8 anonim válasza:
Igen gaz, es rohejes is. Kiveve ha cigany vagy, es tenyleg keseled az embereket.
5/8 anonim válasza:
A normál embereket nem hiszem hogy, zavarná. Az 50-es iq-val rendelkező kiseebségek akik esetleg emiatt "lecsaphatnak" mint valaki írta, úgyse tudják elolvasni.
6/8 anonim válasza:
Nagyon megertelek... Legtöbben nem foglalkoznak vele, sokan nem is tudjak, mit jelent a felirat a polojukon, es biztos, h nevetsegesnek talaljak, ennyit kihozni belöle. Nekem is fontos ilyesmi, hogy mit közvetitek a vilagnak. Bennem rossz erzest kelt, ha utcan latnam valakin, ezert egyszerüen nem hordanam. Viszont viccesen is fel lehet fogni, söt realisan: persze, h tudom, hova bökjem, pl. a csirkecombba :), tehat ritka alkalmakkor, ha ilyen felfogasu humoros tarsasaggal vagy, talan csak akkor esetleg felvennem. Csak arra figyelnek, h senki se mashogy ertse, ez viszont nem egyszerü, tehat az elejen elmagyaraznam, h en a csirkecombba döföm a kest eveskor, ezert van a polom. Ilyesmit magyarazkodni sztem mindenhogy gaz, mert az emberek nevetsegesnek talaljak, meg felre is erthetik, aztan az is lehet, fel Sem merült bennük, h mashova, Te hivtad fel a figyelmet ra...stb.
7/8 anonim válasza:
És megkérdezted tőle, hogy miért pont ilyet csináltatott?
8/8 A kérdező kommentje:
2es-4es,nem nekem csináltatta,hanem magànak, és nagyon imádja. Én meg nem akarom mondani,hogy inkább ne hordja,mert berágna.. Egyébként ezt nem lehet csirkékre értelmezni,ez egy angol szólás,ami arra utal,hogy milyen csipkelődő tud lenni vki, beszólogat stb.. és ez igaz egyebkent a haveromra,tényleg ilyen.
2014. aug. 29. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!