Van rajtam kívül olyan, akinek annyira erős a menstruációja, hogy pelenkát kell hordania?
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú és erős a vérzésem.2014. jún. 16. 13:25
1/7 anonim válasza:
hála Istennek nem. De voltál vele orvosnál? Lehet kellene egy eü. kaparás neked vagy gyógyszer, mert az iszonyat durva lehet hogy olyan sok van :( És mennyire hosszú, hány éves vagy?
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Tuti valami hormon problémád van! Mert ez nem normális! Nekem is volt mar erős vérzésem,mikor pl. tüsszentettem,átáztam mindenhol... De kb egy évben egyszer
3/7 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok, 28 napos a ciklusom, a vérzésem 14 napos.
Teljesen egészséges vagyok (több orvos vizsgált, külföldön is!) 12 évesen jött meg először, akkor is ilyen volt.
Már akkor is pelenka kellett...
2014. jún. 16. 14:59
4/7 anonim válasza:
Ismerős probléma, én is hasonlóképpen vagyok. 30 éves vagyok, és egy hormonkezelés óta nagyon erősen vérzek. Bár nekem csak 5-6 napig tart, de az erre szolgáló betétek nekem semmit sem érnek. Ezeken a napokon én is nadrágpelenkát veszek fel, csak az adja meg a biztonságot.Így nem kell félóránként cserélgetni, és nincs az a veszély, hogy átázok, és sorra teszem tönkre a ruháimat. Először furcsa volt pelenkát viselni, de hozzá lehet szokni. Nálam nagyobb gond az, hogy attól félek, valaki észreveszi, és akkor lehet magyarázkodni, miért hordok pelenkát.
5/7 A kérdező kommentje:
Én textilpelenkát hordok műanyag megkötős pelenkavédővel. A nadrágpelenkák nem jöttek be, kiütéses lettem, úgyhogy 13 éves korom óta nem hordok olyat.
2014. jún. 19. 14:08
6/7 anonim válasza:
Nekem is 2hete meg van igaz nem olyan erős mint neked
De sok nagyobb darab is jön belőlem. Én is hormon kezelést kapok,szerintem azért van
29éves vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Én nem állok semmilyen kezelés alatt.
2014. jún. 20. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!