Mtől függ egy fiú magassága?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 10:12
3/16 anonim 

válasza:

Az én szüleim alacsonyak és én 190cm lettem :-)
Tényleg genetika látom :D
De ha gondolod szívesen adok 10cm-t a lábszáramból :D
4/16 anonim 

válasza:

Miért ha nem a genetikától függ akkor mitől nagyokos? Senki nem mondta, hogy a genetika szó azt jelenti, hogy hajszálpontosan ugyanolyan leszel mint a szüleid.
5/16 anonim 

válasza:

Óhhó szóval nagyokos vagyok, elmondom, hogy a fiúnk szőke hajú és kék szemű, mindketten barna szeműek és sötétbarna hajúak vagyunk. És 20-30 cm-vel vagyok magasabbak a szüleimnél, tényleg apró eltérések :-)
6/16 anonim 

válasza:

Mondjuk nem artott volna altalanos iskolaban odafigyelni, amikor a genekrol meg az oroklodesrol volt szo, mielott nekiallsz okoskodni.
7/16 anonim 

válasza:

" a fiúnk szőke hajú és kék szemű, mindketten barna szeműek és sötétbarna hajúak vagyunk"
Nem olyan biztos am hogy te vagy az apa...
8/16 anonim 

válasza:

Erre megint csak nem lehet mást mondani mint, hogy attól, hogy a szüleid, még nem fogtok ugyanúgy kinézni. De ha ilyen kiválóan értesz ezekhez a dolgokhoz akkor bevatnál, hogy mégis mitől függ valakinek a magassága?
9/16 anonim 

válasza:

Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem feltétlen lesz olyan mint a szülei...
10/16 anonim 

válasza:

Nem is mondta senki hogy feltetlen olyan lesz. annyit mondtunk hogy genetika+taplalkozas befolyasolja.
Lehet a te szuleid szar minosegu kajat ettek gyerekkorukban, ha a faterod ma szuletne es egeszsegesen taplalkozna szuletestol fogva, lehet 2 meteresne none. de lehet hogy nem mert genetikailag behatarolt a magassaga.
A genetikai hatter csak egy keretet ad meg, a korulmenyek befolyasoljak a vegeredmenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!