Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek a legjobb barátnőmm...

Mit tegyek a legjobb barátnőmmel? Nagyon fontos! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Rá jellemző tulajdonságok:

-testkézzavar (Egy csomóan mondjuk neki, hogy gyönyörű, vékony, de ő ezt sosem hiszi el, képtelen elhinni)

-eléggé félénk, rosszul érzi magát ha rá figyelnek, ilyenkor teljesen zavarban van

-képtelen magát elfogadni, állandóan diétázik, de sosem elégedett magával

-rettenetesen önbizalom hiányos

-alvászavarokkal küzd hosszabb ideje

Ezek a főbb jellemzői, nagyon aggódom érte. Mit tudnék tenni? Mit tanácsoltok, mit mondjak neki? Ezek utalhatnak valamiféle betegségre? Esetleg fel kéne keresnie egy pszichológust?

Csak értelmes válaszokat szeretnék Tőletek kérni, ha lehet minél gyorsabban! Előre is hatalmas köszönet!

2014. aug. 26. 21:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hova tűnt, a kérdező?? Nm, jön vissza???
2014. okt. 2. 18:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Itt vagyok, csak nagyon elfoglalt lettem, ahogy elkezdődött a tanév és nem volt időm semmire..

Szóval, a problémák még mindig fent állnak, de viszonylag kicsit enyhültek. Időközben lett fogszabályzója. A diétát sikerült úgy mond, korrigálni.

Próbáltam alkalmazni azt a módszer, amit abban a hosszú válaszban kaptam, de igazából túl sok hatása nem volt..

Esetleg még ha tudtok ötleteket, szívesen olvasnék párat! :)

2014. nov. 13. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!