SEGÍTSÉG! Hogyan közöljem ezt a fontos dolgot a barátommal?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy osztálytársak vagyunk, a barátom nagyon rendes mindenkivel, de már többször tapasztaltam azt, hogy egyes embereket kibeszél a háta mögött és nem szép dolgokat mond róluk, közbe meg ha találkozik velük akkor normális velük.MIT TEHETNÉK? Ez engem nagyon zavar, és elgondolkodtam, hogy ha másokkal ezt csinálja akkor engem is kibeszél a hátam mögött? Nagyon jó barátok vagyunk, szoros a barátság, és nem hallottam olyat, hogy engem kibeszélt volna.Mit gondoltok erről?2014. febr. 26. 16:29
2/4 A kérdező kommentje:
Mivan, ha engem is kibeszél? Igaz, megbízok benne, de akit szeretünk és barátunknak tekintünk azt nem beszéljük ki nem?
2014. febr. 26. 16:43
3/4 A kérdező kommentje:
Meg a haveromra állandóan rájár egy gyerek meg próbál állandóan beszélgetni vele, nekem meg a haverom azt mondta róla hogy mennyire utálja meg minden, ude egyet nem értek: akkor a haverom miért nem próbálja valahogy lekoptatni?Miért kedves mindenkivel?
2014. febr. 26. 16:48
4/4 anonim válasza:
De igen így van, esetleg kérdezz rá, hogy miért jó ez neki, hogy a másikat kibeszéli a háta mögött..
Nem tudom, hogy ki beszél-e. Én a barátaimat nem beszélném ki. Szerintem hagyd mert úgysem tudsz rá hatni, ha eddig kibeszélte ezután is ki fogja.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!