Csak szerintem halad rossz irányba az emberiség a technika ilyen mértékű fejlődésével?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy régen az embereknek nem az volt a legnagyobb gondjuk hogy ilyen okosórát, olyan számítógépet vegyenek. Manapság annyira átveszi a hatalmat az elektronika és az okoskütyük, hogy nekem már ijesztő. Igen, ezt én is okostelefonról írom, de aggaszt a sok fiatal akik azt sem tudják mi az a könyv, ha meglátnak egyet a kezemben lenézőek lesznek, mindent okossá akarnak tenni, közben ők pedig butulnak (én sem vagyok vén ember, 18 éves vagyok).
Félek attól, amikor majd chipek lesznek az ember kezében, elfelejtenek emberek lenni, olyan élet lesz mint a Lopott idő vagy az Én a robot című filmben, más is van így ezzel?
2014. aug. 26. 10:56
11/11 A kérdező kommentje:
Ezzel teljesen egyetértek, a tabletemen megszámlálhatatlan mennyiségű könyv van, és mindig olvasok valamit :)
2014. szept. 11. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!