Milyenek a Józsefek/Józsi emberek? :D, ha ismersz ilyet vagy van a családba, jellemezd már pár szóba hogy miylen stb, koszi 20F
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 03:30
1/9 anonim válasza:
mármint akit Józsefnek hívnak?
Testvérem, apukám, nagypapám, egyik legjobb barátom... mind Józsefek, de szerintem semmiben nem hasonlítanak :D
2/9 anonim válasza:
Nem a név jellemez egy embert! A családban is, és az ismerőseim között is van több József, de sem a viselkedésük, sem más egyéb nem egyforma.
4/9 anonim válasza:
1 ilyen embert ismerek.
O cigany...
5/9 anonim válasza:
A "Nomen est Omen" ("A név Végzet") ideje lejárt.
Az emberek túlnyomó többsége nem választott, hanem szülei által adott nevet használnak.
Az, hogy a név viselője mivé/milyenné válik, nevelés kérdése.
7/9 anonim válasza:
Ismerek egyet, aki valami nagyon furcsa módon vonz. Valójában semmi közöm hozzá, családos és én is az vagyok, boldog házasságban. 15 éve ismerem, eleinte párszor beszélgetett velem ezért ismerem, azóta pedig kb. 2 évente találkozom vele és két mondatot váltunk. DE minden alkalommal remegni kezdek, úgy érzem mindjárt elájulok, mikor meglátom és utána 2-3 hétig iszonyat energia van bennem. Minden héten eszembe jut, ez a legborzasztóbb, sokszor álmodom is róla. Ráadásul tudom, hogy nála ugyanez a helyzet. De nem akarok tőle semmit, nem is tetszik külsőre, a neve is milyen hülye már, nekem nem tetszik a József név. Mégis van ez a megmagyarázhatatlan vonzalom, és nem vagyunk már fiatalok, nagyon furcsa, nem tudom hogy lehetne véget vetni ennek. Jó rá gondolni, de nem akarok rá gondolni.
8/9 anonim válasza:
7es: 'megmagyarazhatatlan vonzalom'?!
Ez a szerelem..;DD
Am ismerek megketto Jozsit...
Az egyik nagymamam apja, akit nem ismerek es a kedven macimat is Jóskának nevezik...o megved es kedves meg minden...kb 80x70 cm es tehen alaku.kerek.cuki.vedo.nagy.pufi.imadnivalo.
9/9 anonim válasza:
7/8: Nekem is tetszett ma éjjel egy lány az álmomban.
Spanyol volt, szerelmes voltam belé. Nagyon. :)
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!