Lenne néhány kérdésem a Légy jó mindhalálig címü könyvböl. Nem hasznos kérdésektől légyszi kíméljéteket! 1. : Mikor és hol játszódik a regény? Mutasd be a várost! 2: Hogyan kerűl a műbe csokonai? 3: Gyüjsd össze és jellemezd a főhös osztálytársait!
4.: Írd ke röviden a lutrival kapcsolatos eseményeket!
5.: Értelmezd a regény címét, adj más címeket a regénynek! 6.: Ki volt Posalaky úr?
Ne haragudj ,de ha elolvasod a könyvet ,akkor ezekre a kérdésekre te is tudnád a választ.
Ne várd el ,h más megcsinálja helyetted a "házit".
Mert ez nyilvánvalóan az.
Viszont ,ha olvastad és úgy sem tudsz ezekre a kérdésekre válaszolni az mindenképp szégyen.
"Nem hasznos kérdésektől légyszi kíméljeteket!" -> nem kérdeztem semmit :D
am te sem válaszoltál hanem kioktattad a kérdezőt
hajára kenheti a válaszod
van ez a nyilas misi gyerek aki hatalmas lúzer, totál életképtelen a kiscsávó
nem tudom minek erőltetik még mindig ezt a regényt
anakronisztikus, nem a mai valóságról szól, a főhős egy idióta hülyegyerek
nem tudok a kérdéseidre részletesen, az elvárásoknak megfelelően valaszolni sajnos, de elég nagy a net, minden infót megtalálsz erről a nyomorult regényről
Kedves 2. válasziró ! Ha az én válaszom a hajára kenheti ,akk a tied hova ? :D
Nagyon beszóltál most hallod ?! :DDD
en simán
de már annyira régen olvastam meg már akkor is rühelltem
közben eszembe jutott, hogy posalaky? bacsi a vén pedofil volt, akihez misi mindig feljárt, de Móricz nem ment bele a piszkos részletekbe, szal csak felolvasott neki Misike mert az öreg vak volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!