O Dragon kérdése:
Neked mi a különleges képességed? ^^
Figyelt kérdés
Tudom ez nem olyan nagy dolog, de én el tudom mozdítani a kis lábujjamat a többitöl C:
Nektek van valami ilyesmi?XDD
2014. aug. 24. 09:46
11/15 anonim válasza:
Én a kezemen lévő kisujjamat tudom teljesen hátrahajlítani, de a többi ujjam is extrém hajlékony. :) 20/F
12/15 anonim válasza:
Azok akik itt írják, hogy ők extrém hajlékonyak és így-meg úgy tudják hajlítgatni az ujjaikat, jó lenne ha elmennének egy genetikai vizsgálatra, mert az kevésbé szuper már, ha az embernek szétdurran az aortája. Érdemes utána olvasni a Marfan szindróma nevű betegségnek, ugyanis ők nagy eséllyel ebben szenvednek, csak nem tudják.
Üdvözlettel: egy orvostanhallgató
13/15 anonim válasza:
Előzőnek, b1tch you are just jealous of my swagger
14/15 A kérdező kommentje:
O.o nálam néha müködik az iker telepátia is xDD (van egy ikertesom)
2014. aug. 25. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!