Minek nevezzük az ilyet, álkedvesség?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal, akivel régóta nem. Szokásos kérdezgetések, mi van hogy van, mit csinálsz, és akkor megkérdezi hogy "és a család hogy van"? Én mondtam illedelmesen hogy jól, de bakker, életébe nem találkozott egyik családtagommal se nemhogy a teljes családommal. :D Mi a tökömnek kérdezte meg? Mert ez nem kedvesség, hanem inkább ilyen szánalmas kedvesnek tűnés, nem?2014. aug. 21. 10:05
11/12 A kérdező kommentje:
De most ez frankón csak nekem furcsa?
Nem esik le senkinek, hogy az ilyen azért kérdez ilyet, hogy beszéljen valamiről, ne csak egymást bámuljuk.
Teljes zavarodottságába kérdez csak valaki ilyet, hogy "család jól van?", holott életébe nem látta őket.
Ez nagyon gáz, higyjétek már el.
2014. aug. 21. 16:00
12/12 anonim válasza:
Jólvan, elhisszük, akkor elvágta magát nálad.
Máskor akkor már meg se állj neki, sőt köszönni sem kell, nem kell itt az álkedveskedés.
És ha megkérdezi mi a baj, majd megmondod neki őszintén!, az hogy a múltkor megkérdezte, hogy van a család. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!