Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy ha valaki...

Miért van az hogy ha valaki beszél hozzám nem figyelek?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ránézek és amíg magyaráz vagy mondja/meséli én bólogatok és mondom hogy aha, értem, oké stb. De amikor befejezte rájövök hogy nem is figyeltem, pedig lehet fontos lett volna.

Pl. a főnököm magyarázott valamit és "figyeltem" de utána észrevettem hogy nem is tudom mit mondott pontosan, csak nagyjából. Vagy valaki mesélte mi történt vele, ránéztem és úgy mondta, árnyaltan megmaradt de nem tudtam volna megismételni mit is akart mondani. :/ tehát agyilag nem figyelek, csak pár szó marad meg ami a fülembe csengett akaratlanul .

2014. aug. 20. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:
mert nem érdekel, nem fontos, nem számít neked ami mond
2014. aug. 20. 08:50
 2/3 A kérdező kommentje:
De figyelnem kell es egyszeruen akarhogy koncentralok, valahogy megsem sikerul
2014. aug. 20. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:

:)

Ez nekem akkor szokott előállni, amikor épp elmélyedek valamiben, mondjuk egy koncentrálósabb munkában, és a kollégám meg fogja magát, elém áll, és félórás előadást kezd arról, hogy mittudomén hogyan vágta fel a fát a kandallóba. Tehát még csak nem is érdekes dolgokról mesél, hanem ilyen jelentéktelen dolgokról, csak épp baromira nincs kedve dolgozni és gondolja elszórakoztat engem is...

Akkor én is rádöbbenek néha, hogy gőzöm sincs miről dumált annyit pedig bólogattam neki...

2014. aug. 20. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!