Ezek a festett hajú lányos kinézetű "fiúk" miért nem tudnak férfiként viselkedni meg látszani? A katonaság hiánya miatt van ez?
Kezdjuk ott, hogy aki festi a hajat (es nem azert mert osz) az nem fiu.
Amugy szerintem ennek semmi koze a katonasaghoz, semmivel nem lett jobb senkinek azzal hogy 1,5 evre bezartak es szolgakent tartottak.
Az előző hozzászóló biztosan nem volt katona...
A nemi jellegzetességek, szerepek kezdenek elmosódni, a nők sem igazán nők manapság. Ennek sokkal összetettebb és mélyebb okai vannak, a kérdés nem egyszerű. Mindenesetre kortünet. Korábban nem volt így.
Az hogy festi valaki a haját, nem viselkedés kérdése, csupán ízlésé.
A katonaságban is voltak izmos nagydarab emberek, akik pl melegek voltak.
Szóval azért mert valaki mondjuk nem jár el széjjel gyúrni magát, vagy hosszabb zselézett haja van az nem feltétlen homokos, csak valóban kevésbé tekinthető dominánsnak.
Nekem nincsen bajom velük, hisz magammal vagyok elfoglalva
22F
# 6
Miért, hány viking harcost ismertél? Te is csak egy demagóg, múltat visszasíró, kesergő vagy, aki a berögösödött nézeteit akarja ráerőltetni másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!