Hazudni olyan jò dolog? Felemelô érzés?
Annak akit szeretsz...vagy egykor szerettél,embereknek,a tàrsaidnak,a vilàgnak,önmagadnak...a baràtaidnak,
Hazudni..hazudni..ezt csinalja mindenki...remélem mindenki belefullad egyszer...tisztelet a kivételnek!!
Nem szeretek hazudni és nem felemelő. Néha muszáj, de nem szeretek. Utána mindig bűntudatom van és félek, hogy bármikor kiderülhet. Akkor viszont hatalmas bukta lesz.
Régen, még óvodás koromban volt, hogy hazudtam egy nagyot és lebuktam. Akkor akkora leszúrást kaptam, hogy utána igyekeztem minimálisra redukálni. Később még a tanulmányaimmal kapcsolatban előfordult, hogy lódítottam de mindig kiderült. Úgyhogy azóta leszoktam róla. Nagyon ritkán szorulok rá szerencsére.
Sajnos a mai világban gyakran találkozni hazugsággal. De igazából az a fontos, hogy Te őszinte vagy-e?
Nem hazudik mindenki, keresd azok társaságát, akik őszinték.
Bizonyos értelemben a tagadás is hazugság.
Miből gondolod, hogy "nincs ilyen"? Mármint olyan társaság, ahol nem hazudnak. Nem gyakori, de hidd el hogy van. Ne a hazugokkal foglalkozz, hanem keresd azokat, akik nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!