Tényleg olyan bonyolult dolog a nők logikája? Vagy ez csak mende monda?
Olyan, hogy valakinek nincs logikája, nincs. Én nő vagyok. És hidd el, nőkből is vannak értelmesek, és hülyék is, ugyanúgy, ahogy férfiakból. Ez nem úgy megy, hogy "a nő az hisztis, a férfi meg marhajófej". Nőből van hisztis, és nem hisztis. Csak azért mert van néhány hisztis nő ismerősöd, ne gondold, hogy mind ilyen. Nem minden nő ugyanolyan. Minden ember különböző.
Őszintén, én is utálom a hisztis nőket, és leginkább úgy kezelem őket, hogy figyelmen kívül hagyom mindet. Egyébként a menstruáció is lehet változó. Van aki meg se érzi. Van, akinek viszont szenvedés. Az enyémet ne akarja kipróbálni senki. Képzeld el magad előtt, hogy egy hétig büdös, meleg, barna trutyi folyik belőled, és a fájdalom miatt legalább 3 napig alig tudsz megtenni néhány lépést, a hangulatod pedig teljesen labilis lesz. Nem kimondottan kellemes. És erre nem jár szabadság. Amúgy a férfi se egy szent, senki se szent. Csak a "szent". De az nem ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!