Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ilyen? Lehet...

Miért vagyok ilyen? Lehet ezen valahogy változtatni?

Figyelt kérdés

Alapvetően elég bunkó és mogorva vagyok, sajnos ilyen a stílusom,, sokszor jutnak eszembe rosszindulatú beszólások másokra, de ezeket próbálom magamban tartani, sajnos nem mindig sikerül és így néha megbántok másokat.:/ Nem akarok egy bunkó paraszt lenni, nagyon utálom magam emiatt. Ha társaságban vagyok inkább csöndben vagyok, nehogy valami rosszat mondjak és ezért azt hiszik sokan, hogy csöndes és visszahúzódó vagyok, pedig szeretek beszélni.

Lehet azért vagyok ilyen, mert rossz társaságba kerültem régebben? Hogyan lehetnék kedvesebb?

2014. aug. 18. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
legalább bevallod...az már jó jel,ha felismered,benned van a hiba jócskán.De amúgy senki se tökéletes.Inkbb számolj el tízig magadban,mieltt knyitod a szádat,és akkor nem lesz belle semmi baj.Egyébként régebben én is kerültem olyan helyzetbe,fleg ha ittam,hogy durva dolgokat mondtam..amit már réges rég megbántam,nem 1-2 embert vesztettem el már emiatt.Csak azért is mondom,mert könnyen egyedül találhatod magad pár év múlva hihetetlenül megfogod bánni,hogy miért nem tettél lakatot a szádra,akkor is ha netán igazad van.Tudni kell nyelni,és eltűrni.Függetlenül mennyire igazad van azzal,ha mást megbántasz vele.
2014. aug. 18. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:

2-es,

Ez nem volt valami szép...

Amúgy meg mit ártott neked ez a szerencsétlen?Te se örülnél,ha leminősítenének téged.Mikor segítséget kérsz egy public fórumon.Ráadásúl,"szolid" véleményed alapján te sem lehetsz sokkal jobb ember,ha egyből kötél faágot kíváncs másnak.Benned nincs hiba?Tipikus provokáló se,ggfej vagy.Gondolkozzál már...

2014. aug. 18. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Na tessék,te meg szerencsétlennek hívod. Tudod,én egy bunkó ember miatt veszítettem el a testvéremet,úgy hogy ne irkálj itt nekem sületlenségeket,mert én azt írok,amit én akarok,és ebbe még TE sem szólhatsz bele.
2014. aug. 18. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:

De akkor is általánosítasz,ha megdöglött a tehenem ,akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is,mi?Gyökér gyerek,mit vered itt magad,nem véletlen hogy töröltették az előző válaszodat is,és megsúgom halkan nem én jelentettem...

De persze,azt írsz amit akarsz ebben igazad van.Úgyis törlik majd,mellesleg hogy jön ide a te nyomorod?Nem magadból kéne kiindúlni,de tudod mit?Kösd fel magad,remélem ízlik...

2014. aug. 18. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugalom már ne legyél ideges.;) Szóval azt nyomornak hívod,amikor valakinek a közeli hozzátartozója meghal? Ez szép. Szegénységi bizonyítványt ki is állítottad magadról. Ezek után lófütyit nem érnek a hozzászólásaid a szememben.
2014. aug. 18. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
De te őt bünteted ezzel,te fogyatékos!Mi köze van neki,a te hozzátartozód HALÁLÁHOZ,ezt mond már meg????Vagy ismered?Nem... nahát,akkor meg.Pár sorból már leírod...Én nem védem,csak visszataszító a gűylölet benned.Amúgy szegénységi bizonyítványt magadról is csináltathatnál.Vagy inkább kezeltesd magad.Nincs is hozzá"D" fűzni valóm... Asszem isten nem ver bottal,van egy ilyen mondás :P
2014. aug. 18. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Most mit rikácsolsz? Relax bro,relax.
2014. aug. 18. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nekem tudod mennyire,mindegy.Csak olyan bérbosszút sugalló megjegyzésed volt,mintha kb. ő tette volna.

De tudod mit?Legyen Relax.

2014. aug. 18. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!