Miért van mindegyiknek egyenes haja?
Az éjjel-nappal Budapest sztárjai mind parti girl kinézetű. Meg a mostani generációs fiatalok. Egyre több ilyen party girl nő van. Hol vannak már az egyszerű nők?
Egyébként az ilyen party girl-eknek mindnek egyenes haja van. Nem göndör, nem ondolált, nem alul tépett. Akik ezeket is követik, azoknak is egyenes haja van.
Most jöttem rá, minél "alpáribban" öltözködik egy nő vagy férfi, annál szebb a belső értéke, mert ők nem játsszák magukat hercegnőnek és parti girl-nek.
A ruha teszi az embert.
Szerintem alpári helyett a puritán szót kerested.
Nekem a szépségversenyen tűnt fel, hogy minden lány ugyanúgy néz ki.
Való igaz, mindenki vasalja a haját, mintha kötelező lenne.
Magam részéről sokkal jobban szeretem a természetes hullámos fürtöket.
Én is így hordom a hajamat.
Évente 2-3x vasalom csak ki, alkalomszerűen.
Te vagy az őrült kérdező? Mármint nem az, aki a vloggert zaklatja a rajzaival, hanem aki szerint a nők báli ruhában járnak és nincsenek már egyszerű nők?
Imádlak! Tégy még fel kérdéseket:D Ez izgi lesz, majd figyeljétek!!!!
A mai fiatalok mind a külsővel fognak foglalkozni, mivel nekik a kereskedelmi adók a menők, ahol az a jelszó, hogy minél divatosabb legyél, minél menőbb, minél több pénzed legyen, vásárolj a Westend-ből.
A Duna tv, m1 a belsővel foglalkozik. De az az idősebbeknek való, az meg fiatalok nem nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!