Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megvan egy vizsga, avagy...

Megvan egy vizsga, avagy egyenes út a fb kiposztolására?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, de vagyunk ezzel még igy egy páran.

Viszont az ami mostanában meg egyenesen undoritó.

Alig tanulással,épphogy sikerül, és már azonnal ki is irjuk az fb re,hogy megdicsérjenek?

20-21- stb idős női fejjel nagy butaságnak tartom.

Nekem is vannak nehéz vizsgáim, mégsem irom ki minden egyes alkalommal, hogy sikerült ez meg ez, csak azért hogy megdicsérjenek. Kicsinyes dolog

Tudom,hogy ezzel ne foglalkozzak,nem is teszem,csak most mégjobban szöget ütött a fejemben,mert ugye vizsgaidőszak van,és tele van ilyen posztokkal az fb.

Te mit gondolsz erről a viselekedésről?

2014. jan. 23. 17:04
 1/6 anonim válasza:
Ha minden vizsga után kiírja tényleg idegesítő... Ha megvan egy nyelvvizsga, letudja az érettségit, vége a vizsgaidőszakának oké. Posztolja csak, nekem 8. Ha minden vizsgát kiír és még fel is hívja rá a figyelmet hogy épphogy átment az gáz. :D
2014. jan. 23. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:

nem hivja fel rá a figyelmet,de én tudom :D

meg ha nem is tudom,akkor is gáz,

2014. jan. 23. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én sose írom ki, de most hogy mondod... Nem is rossz ötlet :D Szóval ha fb-re nem is írom ki, azért ide igen: túl vagyok az összes tárgyon és mind ötös. Lehet megdicsérni :)
2014. jan. 23. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
ha törlöd magad fb-ról, nem fogod látni.
2014. jan. 23. 17:34
 5/6 anonim válasza:
Én nem nézem az üzenőfalat, csak az üzeneteimet olvasom el, és így nem látom, hogy kinek milyen gondja, baja, szerelmi bánata stb.je van :D ajánlom neked is ezt a módszert :D
2014. jan. 23. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Értesítés kérése opció elől kiveszed a pipát, és egyel kevesebb gond lesz az életedben.
2014. jan. 23. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!