Ti felvállalnátok, ha homoszexuálisok ( / biszexuális / pánszexuális, stbstb ) lennétek?
Most az identitást, és a fújolást tegyük félre. Ez csak egy elméleti kérdés. Nem szeretném, ha vita alakulna ki, vagy bármely más atrocitás. Nem a véleményekre lennék most kíváncsi. Inkább arra, hogy igen / nem. Esetleg a korotokat, vagy sokkalta inkább a nemeteket is feltüntethetnétek, ha válaszoltok. ( Az " igen / nem ; kor / nem - humorosnak vélt válaszokat kerüljük ... )
Köszönöm annak, aki válaszol.
A barátaim, a testvérem és az unokatesóm tudják, mások előtt nem beszélek róla. Nem titkolom, de nem is verem nagydobra.
25/l (és ezekszerint az első/egyetlen pánszexuális a válaszadók között :D)
Biszexuális= csak nőkhöz és férfiakhoz vonzódik
Pánszexuális= mindenkihez vonzódik, mielőtt megkérdeznétek. Nem, nem csak nők és férfiak léteznek.
A pánszexualitásban pont, hogy nincs megkülönböztetés. Emberek vagyunk. A hús fedte csontok mögött, a lélek lapul. Két lélek, két test van egymásnak rendelve. A pánszexuálisok az emberek lelkébe szeretnek bele, nem kifejezetten azzal a céllal ismerkednek, hogy ebből most alakuljon ki valami ...
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Remélem, írtok azért még. :)
Magyarországon tényleg nem érdemes felvállalni. Én mondjuk eleve zárkózott ember vagyok, de nem verem nagydobra a dolgot, rokonok/szülők nem tudják, pontosan mi is a helyzet, azzal a pár emberrel, akikkel néha találkozom, megosztottam.
De Magyarországon normálisan élni és igazán nyíltan vállalni, hogy az ember nem hetero, szerintem nem érdemes.
Azt nem mondom,hogy Magyarország intoleráns hely (bár külső szemmel így látom, de nem tudom teljesen megítélni), mivel romániai vagyok.
Én elég nyíltan gondolkodom a homoszexualitásról. Abban biztos vagyok, hogy NEM betegség vagy rendellenesség, és én nagyon tisztelem azokat is, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Nem hiszek a sztereotípiáknak sem, és még meg is szeretnék ismerkedni egy ilyen emberrel (valamiért mindig is szerettem volna, felnézek rájuk). Mindezek ellenére én nem vállalnám fel. Még magamnak is nehéz lenne bevallani, és szerintem akkor sem merném megtenni, ha valaki coming outolna nekem helyben. Nekem egy német lány vallotta be véletlenszerű időpontban, hogy biszexuális. El3g nehezen értettem meg, mert nem beszélt magyarul... :)
Én így gondolkodom most, 14 éves fejjel, lehet, később változni fog a véleményem.
Egyébként lány vagyok.
Egy-két legjobb barátnak igen. Én is kvázi az vagyok.
26/f
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ha kérdeznék , megmondanám semmi parával.
16/L/pánszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!