Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kik azok az emberek, férfiak...

Kik azok az emberek, férfiak én nők között, akik folyton szidják az ellenkező nemet?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon is, meg az életben is.

2014. aug. 15. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem tudom... én a saját nememet jobban tudná szidni :/ (nem szoktam)

22f

2014. aug. 15. 23:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Pedig úgy lenne akkor teljesebb, ha leírná valaki, kit miért nem szeret, ha leírná azt, hogy azon belül kiket nem.

Én ha teszek ilyet, sosem általánosítanék, mert tudom milyen normális, rendes emberek vannak, akik ha ilyet olvasnának, talán könnycsepp menne a szemükbe, és ha ilyet látnék, a szívem szakadna meg.

2014. aug. 16. 06:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azért utálom egy kicsit a nőket! Sajnos ex barátnőmnek is muszáj volt tavaly nyáron 3 férfivel félre menni!

A haverom pultos volt és mesélte hogy 3+srácal ment folyton hátra! Soha többet nem tudok megbízni senkiben se! Még ha lenne most kapcsolatom akkor is csak színészkednék hogy megbízom benne!

2014. szept. 17. 12:23
 14/14 A kérdező kommentje:

nem szabad, nem egyformák az emberek, van, akinek valami teljesen etikátlan dolog teljesen természetes, már meg kiakad ugyanazon.

És lehet, külsőleg még hasonlítanak is egymásra, így könnyen beleesik az ember abba a hibába, hogy látatlanul véleményt mond.

2014. szept. 18. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!