Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyszerűen képtelen vagyok...

Egyszerűen képtelen vagyok feladni. (? )

Figyelt kérdés
Ha elkezdek valamit és elszánom magam, egyszerűen addig hajtom magam, míg meg nincs. Nos ezzel semmi gond nem lenne, de vannak olyan céljaim / vágyaim, amiket én egyéni erőmmel nem fogok tudni, ha pedig valaki segít, az már nem ugyan az, és úgy már nem érzem magam jól, a teljesség miatt. Szóval mindig egyéni erővel próbálkozom ezen, és egyszerűen teljességgel képtelen vagyok feladni azt. Ha belátom, hogy nem fog sikerülni, akkor összetörök, körülbelül 5 óra hosszáig magamba fordulok, majd újra és újra próbálkozom. Persze ez sokak számára pozitív tulajdonság, de mint mindennek, ennek is megvan az árnyoldala. Ezzel tehetek-e valamit?

2014. aug. 15. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Keress elérhető célokat.

2. Esetleg próbáld azt tudatosítani, hogy ha segítséget kérsz, az nem azt jelenti, hogy béna és szánalmas vagy, hanem azt, hogy nem vagy egyedül.

2014. aug. 15. 14:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt könnyű mondani. Ez úgy történik, hopp; egy dolog. Beleszerelmesedek és hajtom magam utána.
2014. aug. 15. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:

"Könnyű mondani."

Ne haragudj, de a többi nem is a mi dolgunk, mi csak mondani tudjuk. A te életed.

2014. aug. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!