Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kérdezi meg mindenki...

Miért kérdezi meg mindenki hogy van-e testvérem?

Figyelt kérdés

Sokakkal írogattam már interneten, és azt a kérdést kb. mindenki feltette előbb-utóbb, de nem mindegy hogy van-e testvérem? Miért olyan fontos az?

Amúgy is utálok róla beszélni mert szívből gyűlölöm.

2014. aug. 14. 10:58
 1/6 anonim válasza:
59%

Csak érdeklődnek,vagy csak azért hogy legyen valami téma,hogy jobban megismerjenek...

Amugy meg elég szomorú hogy "szívből gyülölöd"

Ha majd anyádék nem lesznek ilyen hozzáálással nem nagyon lesz kire támoszkodnod...

2014. aug. 14. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert mégis ha ismerkedsz valakivel akkor ez egy alap kérdés. De bocsáss meg nekik hogy érdekli őket a családod/életed hamár írogattok úgyis :)
2014. aug. 14. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem elég alap dolog egy beszélgetés során a család téma. nincs ebben semmi furi. nem értem a gondolkodásodat tényleg... ennyiből nem mindegy, hogy milyen zenét hallgatsz? nem mindegy milyen dolgot szeretsz? nem mindegy, hogy akar-e veled beszélgetni valaki, vagy sem?
2014. aug. 14. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
igazából ez mondjuk olyan alap dolog, amit azokkal beszélsz meg akikkel már mélyebb dolgokról is elcsevegsz. Tőlem nem sokan kérdezték meg, de nem is sok emberrel besézltem még mélyebben. Viszotn azokkal elég sokmindenbe belementünk.
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem ez azért idegesített régen mert idegesített a testvérem.
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosítani, de sok ismerősömre igaz, hogy az egy szem gyerkőcök sokkal elkényeztetettebbek, mint akinek testvére(i) vannak. Az "átlag" gyerekek hamarabb megtanulják, hogy nem minden az övék, amik szeretnének. Persze a milliárdosokra ez sem igaz :-(
2014. aug. 14. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!