Kinek milyen szinű a szeme? :D
Figyelt kérdés
Ha tehetnétek változtatnátok rajta? Melyik szín a legvonzóbb számotokra? Az enyém barna:32014. aug. 13. 19:03
11/16 anonim válasza:
Világoszöld, néha kissé sárgás beütéssel. Nagyon szeretem, mindenki dicséri, sohasem cserélném le:) Na jó, talán világos kékre:D
12/16 anonim válasza:
Kékes-Szürke. Nem változtatnék rajta.
13/16 anonim válasza:
sötét zöld
szeretem, szerintem elég jó
ha mégis megváltoztatnám, akkor barnát szeretnék, sötétet
14/16 anonim válasza:
Sötét barna és ha változtathatnék fekete szemet kérnék.
15/16 anonim válasza:
Barna szemeim vannak, nem változtatnék rajtuk. És a másik nemnél is a barna szem a legvonzóbb számomra.
16/16 anonim válasza:
Világoszöld, néhol sárgás/világosbarnás részekkel. Nem kell akarnom változtatni a színén, mert valószínű magától fog. Kék szemű kisgyerek voltam, később nagyon szép élénk zöldeskék szemem volt, majd mentaszínű, most a fent leírt világoszöld. Szerintem fokozatosan sárgulni-barnulni fog, mert édesanyámnak volt ilyen szeme, most borostyánszínű a szeme. Szerintem a végeredmény egy nem túl sötét barna lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!