Hogy lehet valaki ennyire érdektelen és nemtörődöm?
Figyelt kérdés
A barátom valami különleges eset,nem tudom létezik-e még ilyen ember a földön.Már két éve elvégeztük az iskolát,de még nem talált munkát(mondjuk nem nagyon töri magát).Valahonnan van kb napi 40k bevételem.Mikor kérdezem,hogy honnan van a pénze mondja,hogy a világon nem is tudom mennyi pénz van,nehogy pont neki ne jusson belőle.A nehezen megszerzett munkámban a főnökömtől kikönyörögtem egy állásinterjút a számára,mivel előtte megbeszéltük vele.Van az a szituáció,hogy a főnököddel várod a barátod akinek állás kell,és késik fél órát.Látod a főnököd szemén,hogy nem hogy Őt nem fogja felvenni,de mindjárt téged is ki fog rúgni.Felhívom a főnököm szeme előtt a haverom és idegesen kérdezem miért késik a megbeszélt találkozóról,erre: "Bocs de akadt egy kis dolgom,de később LEHET benézek".Az eset után kb két hétig nem bírtam hozzászólni annyira felidegesített.Múlthéten próbálok pihenni,mivel pont éjszakás voltam,erre valaki kopog az ajtómon,látom hogy két csinos lány.A lányok mondják,hogy a barátommal itt egyeztek meg találkát tegnap és mondták,hogy egyet filmezünk(Az én lakásomon,úgy,hogy nem tudok semmit a dologról).Gondolhatjátok mi következett,a barátom arra fele sem jött.Felhívom telefonon és kérdezem tőle,hogy nem felejtett el valamit,és NEM TUDTA MIRŐL VAN SZÓ.Mikor vázolom neki a helyzetet,annyit mond hogy: "Ja,az mára volt egyezve?Mond meg a lányoknak majd máskor filmezünk,de Erika hívjon fel azért este".Sajnos rengeteg ilyen sztori van.Felhív a munkahelyemen és mondja,hogy menjek el vele,akar venni egy új autót és unalmas egyedül utazgatni.Mondom neki,hogy én dolgozom és jön az olyanokkal,hogy vegyek ki szabadnapot meg mondjam meg a főnökömnek,hogy 2-3 óra és jövök meg hasonlók.A gyereknek fogalma sincs a munka fogalmáról és senkire nincs tekintettel.Ki fogja ezt nőni valamikor?2014. aug. 13. 10:59
1/2 anonim válasza:
Itt a nemtörődömség is probléma, de nem úgy néz rád mint egy fontos emberre az életében. Én a helyedben véget vetnék az egésznek mert csak rosszabb lesz :/
2/2 A kérdező kommentje:
Nem csak velem csinálja ezt,hanem minden ismerősével.Vannak ennél durvább történetek is.
2014. aug. 13. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!