FIÚK! Mi jön be nektek? Nektek mi a véleményetek arról ha egy lány nem pálcika vékony hanem kicsit husisabb? Mármint, hogy nem dagadt és nem is vékony hanem a kettő között. Több lent.
Ezt így elmondás alapján nem lehet eldönteni. Volt egy osztálytársam, lány, amikor a nagymamája közölte, hogy a lány "kicsit erősebb", akkor majdnem elröhögtem magam. Dagadt volt, mint az állat, nagyon undorító.
Szóval az ilyet csak képről lehet megállapítani, fontosak az arányok is.
inkább a teltebb alak jön be...de ami igazán számít nálam az a belső...mert ha megtalálom a megfelelő belsőt egy vékony lányban akkor vele is szívesen összejövök :) a telt lányoknak a mosolya ami nagyon tetszik, sok telt lány elfogadja a testét, míg sok vékony inkább "dagadt vagyok" mondattal jellemzi magát...és a telt lányok előnye, hogy jó puhák és lehet őket erősebben ölelgetni :) van "védelmük"...és én ölelkezős típus vagyok szóval nálam csak jó pont :) de még mindig a belső a döntő :)
21F
És, ha nekem az osztálytársad jönne be? Nem értem, hogy miért zavar téged ennyire kifejezetten. Én inkább azt mondom, hogy a "pálcika vékony, "csontkollekció" jön be, de persze itt is függ, hogy mennyire vékony az illető, amit adatokból kb. képtelenség megállapítani.
Amúgy te sem nézhetsz ki rosszul, de kép nélkül én képtelen vagyok megállapítani :/ (linkelj egy magadhoz és az osztálytársadhoz hasonlító lányt. Nem kell magatokról, de ha linkelsz úgy linkelj, hogy tényleg olyan legyen, mint te és az osztálytársad is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!