Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » FIÚK! Mi jön be nektek?...

FIÚK! Mi jön be nektek? Nektek mi a véleményetek arról ha egy lány nem pálcika vékony hanem kicsit husisabb? Mármint, hogy nem dagadt és nem is vékony hanem a kettő között. Több lent.

Figyelt kérdés
Hanem van rajta mit fogni. Szóval nektek a vékony lányok vagy a kicsit teltebb jön be? Mert én 166 cm és 56-60 kg között vagyok. Nincs nagy hasam hanem lapos és a combom kicsit husisabb.. És van egy osztálytársam aki 162 cm és 40 kg.. És csontkollekció.. Szóval nektek mi jön be?:)
2014. aug. 12. 22:47
1 2
 11/18 t_GaRami_a ***** válasza:
Bocs az első szóért, véletlen volt, azt akartam írni, hogy a fiúkat szeretem, poén. haha.
2014. aug. 12. 23:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Akik meg "husisnak" mondják magukat, azok általában túlsúlyosak, vagy aránytalan az alakjuk. (pl. a combon a sok háj)
2014. aug. 12. 23:34
 13/18 anonim válasza:
Szívem szerint, amit felvázoltál... Egyértelműen te jössz be :) én pont az olyan lányokat szeretem, mint te. És szerintem a legtöbben ezzel így is vannak! :)
2014. aug. 12. 23:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Has mindenféleképpen lapos és feszes legyen. Comb lehet husosabb. Bár nekem inkább vékonyabb lányok jönnek be, az se zavar ha nincs semmi melle.
2014. aug. 12. 23:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezt így elmondás alapján nem lehet eldönteni. Volt egy osztálytársam, lány, amikor a nagymamája közölte, hogy a lány "kicsit erősebb", akkor majdnem elröhögtem magam. Dagadt volt, mint az állat, nagyon undorító.

Szóval az ilyet csak képről lehet megállapítani, fontosak az arányok is.

2014. aug. 13. 00:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sértésből mondtam,hogy csontkollekció. A bokája olyan vastag mint a combja. Ezt az alkatot,hogy mondjam másképp? A bordája kint van. Olyan mint egy csontváz.. És sprotolok versenyszerűen futok és távolt ugrok valamint úszok is. Na meg persze az atlétika.:)
2014. aug. 13. 00:33
 17/18 anonim ***** válasza:

inkább a teltebb alak jön be...de ami igazán számít nálam az a belső...mert ha megtalálom a megfelelő belsőt egy vékony lányban akkor vele is szívesen összejövök :) a telt lányoknak a mosolya ami nagyon tetszik, sok telt lány elfogadja a testét, míg sok vékony inkább "dagadt vagyok" mondattal jellemzi magát...és a telt lányok előnye, hogy jó puhák és lehet őket erősebben ölelgetni :) van "védelmük"...és én ölelkezős típus vagyok szóval nálam csak jó pont :) de még mindig a belső a döntő :)

21F

2014. aug. 13. 08:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

És, ha nekem az osztálytársad jönne be? Nem értem, hogy miért zavar téged ennyire kifejezetten. Én inkább azt mondom, hogy a "pálcika vékony, "csontkollekció" jön be, de persze itt is függ, hogy mennyire vékony az illető, amit adatokból kb. képtelenség megállapítani.

Amúgy te sem nézhetsz ki rosszul, de kép nélkül én képtelen vagyok megállapítani :/ (linkelj egy magadhoz és az osztálytársadhoz hasonlító lányt. Nem kell magatokról, de ha linkelsz úgy linkelj, hogy tényleg olyan legyen, mint te és az osztálytársad is!

2014. aug. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!