Nagyon dagadt vagyok? :/
Figyelt kérdés
Igazából, kezdenek tetszeni a lányok. És miért tagadjam, nekik is én :P De attól félek ha mondjuk egy strandon meglátnának, már nem úgy néznének felém. Az a helyzet, elég szélesnek érzem a csípőm, szinte mint a lányoknak. És van zsír a hasamon azért. Na most kíváncsi lennék egy-két velem hasonlókorú lánynak a véleményére, és azokéra is akik értenek hozzá. Naponta csinálok felüléseket, fekvőtámaszokat, mert nem tetszik az amit a tükörben látok. Igen most lehet azt mondani hogy még fiatal vagyok meg blabla.. :) 155 cm, 46 kiló, 13 éves. [link] 2014. máj. 17. 14:46
3/14 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy lesz egy-két rosszindulatú megjegyzés, de remélem ha teszel ki egy kérdést, te is ilyen válaszokat fogsz kapni ;)
2014. máj. 17. 14:49
4/14 A kérdező kommentje:
Mit?
2014. máj. 17. 14:49
5/14 anonim válasza:
Ajánlom azt, amit az első vagy zsírleszívást intézd. :D Mert ez így gáznál gázosabb.
6/14 A kérdező kommentje:
Pff... szedjél hangyát az elsővel egyetembe :)
2014. máj. 17. 14:51
7/14 anonim válasza:
13 éves vagy, ergo szart sem érdekel a kinézeted, bocs.
8/14 anonim válasza:
Jaj de gonoszak vagytok, te jó ég, hisz csak egy gyerek... miért kell bántani? Főleg, hogy egyáltalán nem olyan vészes. Kérdező, ha folytatod az edzést és odafigyelsz, akkor jó lesz ez. :)
10/14 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nagyon tetszik, de nem ezen múlna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!