Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt, hogy azért,...

Miért hiszik azt, hogy azért, mert nem vagyok jó tanuló, hülye vagyok?

Figyelt kérdés

nincsenek jó jegyeim. meg is buktam matekból. tény. ez egyrészt a lustaságom hibája, másrészt pedig a rossz tanároké. (komolyan mondom, egy tanárt sem tudnék mondani a sulimban, aki jól tanít)

de ez nem egyenlő azzal, hogy hülye vagyok. van eszem, max nem használom a suliban.

de pár perc alatt kiderítek bárkiről bármit, nehezen tudnak átverni, gyakran átlátok a szitán, észreveszem, ha valaki hazudik nekem, nem csinálok orbitális nagy hülyeségeket, vannak ismereteim, tapasztalataim, stb.

mégis egy csomóan hülyének néznek, egyértelmű f*aszságokat próbálnak nekem beadni, lehülyéznek, butaként bánnak velem, mindezt azért, mert sok egyest kapok.

mi köze van a kettőnek, de most komolyan?!

18/L

2014. aug. 12. 19:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

nem az egész osztály, de nem csak én buktam meg. de le lehet rólam szállni, nem hiszem el, hogy ez a legnagyobb szórakozásod... vagy ha igen, akkor nagyon tudlak sajnálni :DDD

nincs semmi betegségem, nehézségem :) hmmm... talán írásban, fogalmazásban jól vagyok, abban még az irodalom tanárom is dicsér :D (nem úgy fogalmazok mint most, persze :D)

átmegyek a pótvizsgán és leérettségizek jövőre mindenből :D tudom hogy érettségin átmegyek :)

köszi 3as :)

2014. aug. 13. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

De a kérdésre válaszoltam. Azzal hogy hülyének állítod be magad, ne várd hogy értelmes emberként kezeljenek.

Ezt a "nem jók a tanárok" dumát is 90%-ban olyan emberektől hallom, akik szarnak bele a dolgokba, csak egyszerűbb ráfogni másra. A lustaság és az eszed "nem használása" csak rajtad áll.

2014. aug. 13. 12:14
 13/13 A kérdező kommentje:
oké, köszi :*
2014. aug. 13. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!