Fiúk! Nagyon utáljátok, ha egy lány trehány? :D
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 22:48
2/15 anonim válasza:
Mit röhögsz kérdező? :O Elgurult a...
3/15 anonim válasza:
Én nem tűröm meg magam mellett az ilyen lányokat
6/15 anonim válasza:
bazzeg igen,még én se vagyok ilyen..Bmw-s srácra ne számits..nem szeretjük a trehány lányokat,micsoda tuljdonság ez?:OO Változzmeg de gyorsan,mert elvesznek előled..:)
7/15 anonim válasza:
Igen, utálják, mert akkor a lány nem fogja helyrerakni a széthányt cuccaikat. Nos... én meg a trehány pasikat utálom. Meg azokat, akik utálják a trehány lányokat ;)
8/15 anonim válasza:
utolsó, te már senki sem utálhatsz, mert nincs senkid...
nem is lesz.
9/15 anonim válasza:
úgy hiányzik egy trehány lány az életemből mint mókusnak az erdőtűz!
21F
10/15 anonim válasza:
Tehát ha utálom a trehány pasikat, és azokat, akik utálják a trehány lányokat, akkor senkim sem lesz?
A fenébe... akkor leszbikus leszek!
Amúgy ez irónia volt, én nem azért szeretek/nem szeretek valakit, mert rendmániás vagy mert trehány (inkább legyen utóbbi:). Egy dologra vagyok érzékeny, a tisztaságra.
Egy kis kosszal semmi bajom, de amikor minden koszos, folyik, bűzlik, na azt nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!