Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőként téged zavarna, ha egy...

Nőként téged zavarna, ha egy férfi bemenne a kislányaival a női wc-be?

Figyelt kérdés
Természetesen a kislányoknak kell wc-zni.

2014. aug. 11. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
10: Oké, akkor ezentúl majd a férfibe járok nőként, hiszen úgy sem lehet semmit sem látni :D
2014. aug. 11. 19:35
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Járjál és nem is fogsz látni semmi olyat :D
2014. aug. 11. 19:49
 13/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Szerinted, ha egy kislány csak az apukájával él, akkor ugyan ki vigyel el a klotyóra? A szomszéd? Számtalan anyuka megy a kisfiával a klotyóba. Az nem zavar?
2014. aug. 11. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem, de még akkor sem, ha gyerek nélkül jönne.
2014. aug. 11. 22:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Engem egyáltalán nem zavarna, megérteném, hogy a kislányaival van.

Bár ez azért függ attól is, hogy hány évesek azok a kislányok...

2014. aug. 11. 23:27
 16/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Sőt egyszer én szóltam rá egy mekis alkalmazottra mert egy apukát ki akart küldeni, szaladt volna utána hogy rossz helyre megy be.

A férfi egy alig 4 év forma kislánnyal ment be, pont az a kor, aki már nem pelenkás de a felnőtt méretű vécéket sem tudná segítség nélkül használni. Ráadásul a hülye ajtó is úgy volt megcsinálva, hogy én felnőtt nőként teljes testsúlyommal kellett hogy nekifeszüljek, a 12 éves vékonyka lányom se tudta egyedül kinyitni.

2014. aug. 12. 01:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem zavarna.

8-as, amelyik takarítónő nem kopog az ajtón, mielőtt bemegy takarítani, az egy bunkó paraszt, de ha kopognak, akkor legalább fel tudsz készülni. ugyanez fordítva, ha pasi a takarító, neki is kell kopognia.

2020. dec. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!