Az ilyen lány mit képzel magáról? Kint a segge és én vagyok a bunkó?
Kerdezönek igaza van!!!
Gatlastalan nöröl beszėlunk!!!
Mivel szebb ha azt mondta volna... gyönyörü vagy vagy ėpp csinos???legkozelebb akkor mar az a fatmer bugyi se lenne rajta!!igy legalabb elgondolkodik .....ha van mivel neki
Aki normalis pasi fėrfi... max csak dugni lenne jo,felesegnek nem hinnem:)))
Azert egy nö eleggi onbizalom hianyban szenvedhet ha csak ezt erzi figyelem felkeltesnek ha kipakolom magam...es es meg o csodalkozhat hhogy fujj minddn ferfi csak meg akar dugni es mast nem????
Jol tetted kerdezo u bantal vele abighan megerdemelte!!
Az öltözete is mutatja, hogy elismerésre, hódolatra, bámulatra vágyik. Szűk agyához nem jut el, hogy a nézések nem a szépségének szólnak, hanem a botrányos kinézetének. Hogy még provokált is, jelzi, hogy bárdolatlan is.
Az ilyenre rá sem kell nézni.Jót nevettem a stílusodon, s végül is ez részedről VÁLASZ volt, de annak frappáns:)Persze elég lett volna, ha csak nézel, s nem foglalod szavakba erkölcsi gondolataidat:)
Na igen..Ennél már csak az szánalmasabb, mikor a sok dzsentlömen, meg keménylegény odamegy keménykedni, hogy mit képzelsz, hogyan beszélsz egy hölggyel, stb. Volt egy osztálytársam, akit csak azért védtek a pasik, mert abban reménykedtek, hogy esetleg meghúzhatják majd.
Azért ez így tényleg durva, hogy a mai világban az ilyen teljesen normálisnak számít, ha meg egy picit is van ízlésed, már kiközösítenek.
Egyfelol szep szoval is rendbe lehetett volna tenni a csajt, de azt nem biztos hogy felfogta volna.
Szerintem a megfelelo szellemi melysegbe ereszkedtel az adott szituacioban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!