Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen lány mit képzel...

Az ilyen lány mit képzel magáról? Kint a segge és én vagyok a bunkó?

Figyelt kérdés
Utazok a metrón, leszállok, megyek a mozgólépcsőhöz, előttem két csajszi vihog, az egyiken sima rövidnadrág, a másikon csak egy farmer bugyi. De komolyan, a feneke és a combja közötti vájat felé érő bugyika. Nézem, tetszik is, de szörnyülködtem is, mondom beszarás, hogy ezt a tyúkot így kiengedte a házból az anyja, hát ez már tényleg túlzás... erre a liba forog-forog hátra, majd elbődül, hogy MIT BÁMULSZ?! Mondom neki, hogy a P.CSÁDAT ANYUKÁM, AMIT RENDESEN KIPAKOLTÁL :D Erre még ő hápog, hogy én milyen bunkó vagyok, hát álljon már meg a világ, kirakja a csupasz seggét, én meg tegyek úgy, mintha ő fel lenne öltözve? Hát egy fa... hát nem, ha ki van pakolva, akkor megbámulom, nehogymár ezen meg legyen sértődve és még ő próbáljon alázni. Az ilyen lány mit képzel, hogy a csupasz segge mellett megmaradt a méltósága is?
2014. aug. 11. 15:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
esetleg fogalmazhattál volna udvariasabban is, úg yjobban alávágsz :-)
2014. aug. 11. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
Attól, hogy nincs felöltözve még nem kell tahónak lenni neked SE:
2014. aug. 11. 15:39
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
A fogalmazásoddal volt gond egyedül.
2014. aug. 11. 15:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű azt kellett volna válaszolnod, hogy a manduláid vizsgáltad, hogy nem gyulladtak e.
2014. aug. 11. 15:44
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
K.rvákkal, így kell beszélni, jól csináltad. A kultúrát meg kell tartani annak az elenyésző számú hölgynek, aki még maradt a fiatal nők szennytengerében.
2014. aug. 11. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Kerdezönek igaza van!!!

Gatlastalan nöröl beszėlunk!!!

Mivel szebb ha azt mondta volna... gyönyörü vagy vagy ėpp csinos???legkozelebb akkor mar az a fatmer bugyi se lenne rajta!!igy legalabb elgondolkodik .....ha van mivel neki

Aki normalis pasi fėrfi... max csak dugni lenne jo,felesegnek nem hinnem:)))

Azert egy nö eleggi onbizalom hianyban szenvedhet ha csak ezt erzi figyelem felkeltesnek ha kipakolom magam...es es meg o csodalkozhat hhogy fujj minddn ferfi csak meg akar dugni es mast nem????

Jol tetted kerdezo u bantal vele abighan megerdemelte!!

2014. aug. 11. 15:48
 7/13 A kérdező kommentje:
Dühös voltam. Gondolhatjátok, hogy mindenki odakapta a fejét, amikor elbődült, már kezdték dörzsölni a kezüket, hogy na, cukrosbácsit fogtak, aki illedelmes úriasszonyokat háborgat a pimasz tekintetével, hát mondom akkor talán mindenki kövesse a tekintetemet, ezért fogalmaztam meg olyan precízen, hogy mit bámulok, elvégre ő akarta tudni. Senki nem szólt volna hozzá, ha ő nem kezd műsorozni.
2014. aug. 11. 15:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az öltözete is mutatja, hogy elismerésre, hódolatra, bámulatra vágyik. Szűk agyához nem jut el, hogy a nézések nem a szépségének szólnak, hanem a botrányos kinézetének. Hogy még provokált is, jelzi, hogy bárdolatlan is.

Az ilyenre rá sem kell nézni.Jót nevettem a stílusodon, s végül is ez részedről VÁLASZ volt, de annak frappáns:)Persze elég lett volna, ha csak nézel, s nem foglalod szavakba erkölcsi gondolataidat:)

2014. aug. 11. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Na igen..Ennél már csak az szánalmasabb, mikor a sok dzsentlömen, meg keménylegény odamegy keménykedni, hogy mit képzelsz, hogyan beszélsz egy hölggyel, stb. Volt egy osztálytársam, akit csak azért védtek a pasik, mert abban reménykedtek, hogy esetleg meghúzhatják majd.

Azért ez így tényleg durva, hogy a mai világban az ilyen teljesen normálisnak számít, ha meg egy picit is van ízlésed, már kiközösítenek.

2014. aug. 11. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyfelol szep szoval is rendbe lehetett volna tenni a csajt, de azt nem biztos hogy felfogta volna.

Szerintem a megfelelo szellemi melysegbe ereszkedtel az adott szituacioban.

2014. aug. 11. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!