Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon ideges vagyok, néha...

Nagyon ideges vagyok, néha teljesen ok nélkül. Van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés
Sajnos édesapám is pontosan ilyen, már gyerekkoromból is úgy emlékszem rá, hogy minden látható ok nélkül dühbe gurult, és ilyenkor nagyon haragudtam rá. Mostanában viszont egyre többször fedezem fel magamon is ugyanezt. Idegesít egy-egy ember szóhasználata, hanglejtése, zavar, hogy nem találják ki a gondolataimat, hogy egyszerre 2-3 dolognál többnek az elintézése vár rám, stb. Szóval csupa olyasmi, ami abszolút hülyeség, és korábban fel sem tűnt, most meg falra tudnék mászni tőle. A vicces, hogy közben is tudatában vagyok, hogy hiábavaló dolgokon húzom fel magam, mégis robbanni tudnék. Félek, hogy a végére én is olyan leszek, mint apa, aki ok nélkül veszekszi egyfolytában édesanyámmal. Szerintetek van erre valami "gyógymód"? Tudom úgy tréningezni magam, hogy nyugodtabb legyek?
2014. aug. 11. 14:41
 1/4 manó1235 ***** válasza:
100%
vezesd le a feszkót, mozogj, sportolj sokkal jobblesz
2014. aug. 11. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
lány vagy fiu vagy? :D ha lány akkor mensi elojelei :D xd csak valakin a szokásosnál jobban mutatkozik. ferfiaknal meg van akinek ez az alaptermeszete :3
2014. aug. 11. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Sportolok, heti 3 alkalommal, ráadásul bicóval járok munkába, ami kb. napi 8 km.

Nő vagyok, de sajnos nem a mensi miatt van, pár hónapja szinte minden másnap kiakadok valami értelmetlenségen.

2014. aug. 11. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a jógát. Nekem segített.
2015. jún. 11. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!