Cindy Luu kérdése:
Szerintetek szép név az Alexandra? Vagy mondjuk a Léna vagy a Hella?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 15:01
11/21 anonim válasza:
Nekem pont a Hella tetszik, az egyik nagyon jó barátnőm Rachel- őt becézzük Hellának, és pont az ellentéte a "hisztis p*csa" típusnak. Léna és Alexandra nem annyira tetszik, de nem rosszak.
13/21 anonim válasza:
Szerintem a legjobb ezek közül a léna, de azt vegyétek figyelembe, hogy illik -e a név a vezetéknevéhez.
15/21 anonim válasza:
Három közül a Léna tetszik a legjobban. Hasonlít a Lédához, ami viszont nekem a kedvenc női nevem. :)
16/21 anonim válasza:
Az Alexandra tetszik, de a Szandi/Szandra becézéstől rosszul vagyok, márpedig az sajnos elkerülhetetlen.
A Léna nem rossz, de nagyon kis rövid, épp úgy, mint a Hella. Mindkettő hosszú vezetéknévhez lenne szép. Nekem egyébként nincs bajom a Hellával, a Mester és Margaritában szereplő vörös hajú boszorkány jut róla eszembe, de mivel imádom azt a regényt, nem negatív :)
17/21 anonim válasza:
A Léna a legszebb, utána az Alexandra. A Hella nem tetszik.
18/21 anonim válasza:
Az osztályomban 3 Alexandra van. Szerintem elég ennyi belőle. :) Inkább válassz valami magyar vagy latin nevet. Azok szépek!
19/21 anonim válasza:
Léna a legszebb, utána az Alexandra. A Hella szerintem szörnyű.
20/21 anonim válasza:
Az Alexandra nekem túl hosszú, és a Szandra-Szandi beceneveit nem szeretem, de az Alexa (mint teljes név) nagyon tetszik. A Léna a legszebb ebből a háromból, aztán a Hella, és legkevésbé az Alexandra tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!