Mi kell ahhoz, hogy egy Alexandra/Libri könyvesboltban eladóként dolgozhassak?
Figyelt kérdés
Angolul és németül felsőfokon beszélek, de emellett csak egy érettségim van. Illetve hogyan kell jelentkezni, ha nincs kiírva hogy új eladót keresnek? Megírom az önéletrajzom és egy boltban leadom?
OKJ képzést csinálok, de csak szombatonként van órám, és muszáj dolgoznom mellette. És mivel szeretem a könyveket, gondoltam, hogy egy könyvesboltban dolgozni illene hozzám.
Illetve, a külső számít? Ha szép vagyok, nagyobb esélyem van rá, hogy felvesznek? (Ezt hallottam sokaktól, de nem tudom, hogy így van-e.)
18/L
2014. aug. 7. 16:51
1/2 anonim válasza:
szerintem kell hozzá valamilyen kereskedelmi képesítés, vagy minimum tapasztalat.
2/2 anonim válasza:
Elvárások:
Szolgálatkészség
Jó kommunikációs készség
Kulturált megjelenés és viselkedés
Irodalmi tájékozottság
Előny:
Kereskedelmi végzettség
Könyvesbolti és/vagy kereskedelmi gyakorlat
Egy idegen nyelv ismerete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!