Miért fényképezkednek a turisták a szökőkutak, templomok, szobrok előtt és miért bámulják a fényképező gépet?
Nem , nem fotózkodom, templomok, stb , előtt, más ha spontán lekapnak, de beállni valami elé h ott voltam , hát elég gáz,... tudom a kérdés kicsit provokatívnak tűnhet, de nem értem miért jó ez , és elég sokat látni . A másik h még bele is néznek a kamerába , talán azt üzenve ; h "nézd itt vagyok de klassz" ! Na mindegy jókat nevetek ezen .
Fotózzatok sokat ! :D
Sok-sok éven át én is úgy gondoltam, hogy hülyeség szerepelni a fotón, de aztán rájöttem, hogy ez így elég személytelen. Sokkal jobb visszanézni egy emléket, ha mi magunk is szerepelünk rajta. És a barátok is szívesebben nézik meg a fotókat, ha szerepelünk rajta, ez tapasztalat.
Vannak persze olyan fotótémák, amik jobban mutatnak, ha nincs rajta senki, de vannak olyanok is, amelyeken érdemes rajta lenni.
A legtöbb ember szeret szerepelni, és évek múltán nosztalgiával lehet visszanézni, hogy milyen fiatal/csinos/karcsú stb. volt valaki régen. Ilyen az emberi természet.
Amúgy tényleg az a legjobb, amikor a fotón egy spontán reakció látható, de ilyet elég nehéz elcsípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!