Fiúk! Ti melyik lányt választanátok? (lent)
1. Egy életvidám ám mindig hisztis és buta lány...szőke hajjal pici kék szemekkel,nagyon kevés súlyfelesleggel.
2. Egy iszonyú buta és nagyszájú lányt, aki ennek ellenére gyönyörű.Nagy barna szemek etc.
3. Egy divatrocker,aki bár jó fej kissé el van szállva magától. Divatból vagdossa magát stb.Sötét ruhákban jár,teltebb,halványbarna hajjal.
4. Egy okos de zárkozott lányt, aki csak kevés embernek mutatja ki érzelmeit. Ja és biszexuális. Szőke rövidebb haj és sportosabb alkat,ruhatárában emo és punk ruhák találhatók.
5. Egy jó fej ám idétlen lányt. Mindenen nevet, néha túl sokat. De tud értelmes is lenni. Nem túl becsületes. Szemüveges,szeplős vékony.
Melyik a legideálisabb számotokra?
"Egy életvidám ám mindig hisztis és buta lány"
Ha hisztis, akkor nem életvidám.
Mint láttam, sokan kérdezték, hogy ki vagyok ên és kik a többiek...
Ên a 4-es vagyok a többi lány a barátnőim. Olyat is láttam, hogy direkt a 4-hez írtam jókat...szerintem a biszex jelző nem túl fényes...és a többihez nem tudok több jót írni...
"egy hisztis lány nem lehet életvidám,,
Dehogynem. O olyan, hogy egyik pillanatban hisztizik a másikba meg full happy.
6. Életvidám,okos,szép,csinos,vékony,felnőttes,magabiztos lányt , aki stilusos az alkatának megfelelően öltözködik.:D
Egyiket sem.
Az 1 okosodhatna és hagyja el a buta hisztit.
2 ne kompenzálja a szàjával az agya hiányát.
3 pszichologus segítene
4 ne legyen biszex se emo
5 legyen érettebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!