Fiúk! Ti melyik lányt választanátok? (lent)
1. Egy életvidám ám mindig hisztis és buta lány...szőke hajjal pici kék szemekkel,nagyon kevés súlyfelesleggel.
2. Egy iszonyú buta és nagyszájú lányt, aki ennek ellenére gyönyörű.Nagy barna szemek etc.
3. Egy divatrocker,aki bár jó fej kissé el van szállva magától. Divatból vagdossa magát stb.Sötét ruhákban jár,teltebb,halványbarna hajjal.
4. Egy okos de zárkozott lányt, aki csak kevés embernek mutatja ki érzelmeit. Ja és biszexuális. Szőke rövidebb haj és sportosabb alkat,ruhatárában emo és punk ruhák találhatók.
5. Egy jó fej ám idétlen lányt. Mindenen nevet, néha túl sokat. De tud értelmes is lenni. Nem túl becsületes. Szemüveges,szeplős vékony.
Melyik a legideálisabb számotokra?
szerintem a négyes a kérdező. (talán az ötös)
amúgy ha ez nem egy valós barátnő társaság leírása, akkor arra tudok gondolni, hogy szándékosan lett ennyire rossz a felhozatal, hogy a sok rossz közül az tűnjön ki jónak, amelyiket a kérdező szeretné. És ez leginkább a négyes. Mint amikor az átlagos lány direkt egy csúnya barátnővel járkál, hogy szépnek tűnjön mellette.
A kérdező (1-4ig) TOP kategóriából hozott fel csajokat, szóval nem értem miért kell vonaglani. Amúgy meg szerintem ők 5-en barátnők, és a kérdező ezért kíváncsi.
4-es mert: Sportos alkat, okos, kevés embernek mutatja ki érzéseit, és nem átlagos a megjelenése. Biszexualitás annyira nem vonzó.
De akkor legyen már sok 4-es :D
Akkor menjünk sorban. Egyes-kettes kiesik, mert egy buza nő csak szexre jó semmi másra. Hármas kiesik, mert divatmajom. Én is szeretem a rock zenét de eszembe nem jutna úgy öltözködni, mint egy rocker, vagdosni magam meg pláne nem. Négyes kiesik. Emo és punk stílus teljesen ellentétes az értékrendemmel. Ötös kiesik, mert nem becsületes.
Szerintem az összes lány gázos. Nekem egy aranyos, kedves mérsékelten konzervatív, nem divatmajom, intelligens, becsületes lány kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!