Mások (egyben az itt lévők) miért nem értékelik a véleményünket?
pl. állattartásban. Sokszor "vitatkoztam" itt, mert én másképp tartom, úgy, hogy az állataim boldogok. De miért kötnek belém, ha nem is csinálok semmit, csak szólók, hogy (pl) egy 5-6 hetes cica még szopnia kéne.
És nem csak állatokkal kapcsolatban...
még egy példa: sokszor a tájszólásom miatt szoktak belém kötni (a mondatot megértik, és a kérdésre is felelek) de mégis rám ugranak, és nem azt nézik, hogy mennyire segítettem.
De miért nem értékelik az egyéniségem?
1, Mert érzelmek, nem hasznosság alapján pontoz a többség. Általában.
2, Lehet, nem is volt hasznos.
3, Nincs mindig igazad.
4, Az öregeknek még elnézik, de a fiataloknál furcsa, hogy nem tud rendesen magyarul beszélni.
5, Nem vagyol egyéniség, csak mer' tájszólással töröd a magyartot.
2. De igen, 100% hogy hasznos volt.
3. Ilyent nem mondtam, de sokszor előfordult már, hogy 5-6 -on megnyomtatták azt amit én írtam.
4. Székelyföldön élek. Az is vagyok. Itt egy kisvárosban (Jóformán inkább faluban) élek, és mindenki tájszólásosan beszél. É
3-as válaszoló :
Mit jelent, hogy nem tud rendesem magyarul beszélni? Főleg ha tájszólással teszi.
A tá
Bocs megnyomtam az entert :/
4.És próbálok itt helyesen írni, de nem mindig jut eszembe hogyan is kell.
5. Azon a véleményen vagy, hogy nincs külön egyéniségem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!