Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti milyenek vagytok?

Ti milyenek vagytok?

Figyelt kérdés
Úgy igazából. Milyennek hisznek és milyenek vagytok? A legjobb és legrosszabb tulajdonságotok? Van olyan tulajdonság amire kifejezetten haraptok?

2014. aug. 7. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A horoszkópom szerint Bak, Nyilas holdjeggyel, de inkább vagyok Vízöntő. Az MBTI alapján ISTP. Az Ennegram szerint a "Megfigyelők" táborát gazdagítom, ami alátámasztja az iPersonic "Analítikus gondolkodó" eredményét. Nem mindennel értek egyet; eddig az MBTI adta a legpontosabb személyiség meghatározást.
2014. aug. 7. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Visszahúzódó, érzékeny, nem túl okos, vicces.

Legrosszabb tulajdonságom: türelmetlen, hamar felemelem a hangomat.

Legjobb tulajdonság: próbálok segíteni az embereknek, jó hallgatóság vagyok, többek szerint vicces. :)

A külsőmmel az a baj, hogy rettentően kövér vagyok. :D

2014. aug. 7. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Őszinte (ezt nem gusztustalan módon és bántva teszem), türelmes az emberekkel, de például várni utálok, ha lassú a net akkor legszívesebben szétütném, hűséges, segítőkész. A feladataimat szeretem maximálisan elvégezni, megbízható vagyok, nagyon sokan a legféltettebb titkaikat is elmondják nekem, soha nem adtam tovább senkinek. Nem vagyok nagyravágyó, viszont vannak céljaim, amiket igyekszek elérni.

Nyitott vagyok, bizonyos dolgokban kicsit maradi, szeretek bulizni, sokszor szétcsapni magam, bár ez amiatt van mert nincs teljesen rendben az életem. Tudom nem megoldás, de ez van.

Szétszórt vagyok, nem veszem komolyan az életet. Szeretek művelődni, megismerni a világot.

Makacs vagyok és néha hirtelen haragú.

Nem tudom pontosan milyennek hisznek mások és nem is érdekel. Ennyi jutott most eszembe :D

2014. aug. 7. 13:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Hármas voltam. Naiv is vagyok sajnos :D
2014. aug. 7. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:

olyan vagyok, amilyennek hisznek, szerintem.

legjobb tul: okos

legrosszabb tul: intoleráns

utálom: a primitívséget

27L

2014. aug. 7. 14:17
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Már megbocsáss, de hogy lehet valaki egyszerre okos és intoleráns?
2014. aug. 7. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Ez a kérdés bennem is felmerült.
2014. aug. 7. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy meghatározhatatlan személyiség vagyok, mert keveredik bennem a jó és a rossz is. Sokan jónak látnak, de sajnos nagy hülyeségeket tudok csinálni, tehát így aztán minden jó hirtelen rosszá válik. Szóval "vegyes felvágott".
2014. aug. 25. 22:02
 9/11 anonim ***** válasza:
6,7: intoleráns vagyok pl. a hülyékkel. Attól, hogy okos vagyok genetikailag, még lehetek rossz nevelés:)
2014. aug. 25. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki intoleráns szerintem nem nevelés kérdése.
2014. aug. 26. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!