Ti milyenek vagytok?
Visszahúzódó, érzékeny, nem túl okos, vicces.
Legrosszabb tulajdonságom: türelmetlen, hamar felemelem a hangomat.
Legjobb tulajdonság: próbálok segíteni az embereknek, jó hallgatóság vagyok, többek szerint vicces. :)
A külsőmmel az a baj, hogy rettentően kövér vagyok. :D
Őszinte (ezt nem gusztustalan módon és bántva teszem), türelmes az emberekkel, de például várni utálok, ha lassú a net akkor legszívesebben szétütném, hűséges, segítőkész. A feladataimat szeretem maximálisan elvégezni, megbízható vagyok, nagyon sokan a legféltettebb titkaikat is elmondják nekem, soha nem adtam tovább senkinek. Nem vagyok nagyravágyó, viszont vannak céljaim, amiket igyekszek elérni.
Nyitott vagyok, bizonyos dolgokban kicsit maradi, szeretek bulizni, sokszor szétcsapni magam, bár ez amiatt van mert nincs teljesen rendben az életem. Tudom nem megoldás, de ez van.
Szétszórt vagyok, nem veszem komolyan az életet. Szeretek művelődni, megismerni a világot.
Makacs vagyok és néha hirtelen haragú.
Nem tudom pontosan milyennek hisznek mások és nem is érdekel. Ennyi jutott most eszembe :D
olyan vagyok, amilyennek hisznek, szerintem.
legjobb tul: okos
legrosszabb tul: intoleráns
utálom: a primitívséget
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!