Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tapasztalatlanság zavaró? 17/f

Tapasztalatlanság zavaró? 17/f

Figyelt kérdés

Még sosem volt semmilyen kapcsolatom lánnyal, még barátom sem volt. Ha egy ilyen fiúval ismerkednétek, és láttok esélyt egy komoly párkapcsolat kialakítására, akkor zavarna, ha a fiú még csak hozzá sem ért egy lányhoz, nem adott puszit, nem ölelt meg senkit és hasonlóak?

Egyáltalán lehet vonzódni egy ilyen fiúhoz? 17/f

2014. aug. 6. 14:38
 1/4 anonim válasza:
egyáltalán nem zavaró a tapasztalatlanság, és lehet vonzódni egy ilyen fiúhoz. Maximum a tapasztalatlanságból fakadó töketlenség (vagy hogy is mondjam,) mulyaság lehet zavaró, de az nagyon. Attól hogy tapasztalatlan vagy legyél figyelmes, talpraesett. Senki sem úgy született, hogy mindenben jártas :)
2014. aug. 6. 14:49
 2/4 Netre járó lélek ***** válasza:

Na ember, Te is tele lehetsz önbizalommal.

Így kicsi az esély, hogy találni fogsz bárkit is. Az önbecsülés csodákra képes. Gyakorolj! Beszélgess lányokkal, flörtölj, bókolj.

"Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát"

Ha nem kommunikálsz velük (itt most nem az időjárásról való beszélgetésre gondolok, mert az egy trágya)

akkor jó benyomást sem tudsz tenni rájuk.

Határozottság, önbizalom. S ha ez megvan, akkor a külső sem fog annyira számítani. Legyen pozitív önképed ez a lényeg. S alkalmazd az alfa-hímek trükkjeit (ne bunkó legyél, mert az nem az).

2014. aug. 6. 14:57
 3/4 A kérdező kommentje:
#1: De nehéz úgy kezdeményezni és bátornak lenni, ha csak negatív élményeim vannak emberekkel kapcsolatban.
2014. aug. 6. 14:59
 4/4 Netre járó lélek ***** válasza:

A gond az, hogy Te, negatív élményként éled ezt meg.

Én az elutasításokat, a tanulási folyamat részeként éltem meg. Kielemeztem, mit csináltam rosszul és fejlődtem.

Néha elég annyi is, hogy odamész a lányhoz és azt mondod neki "Tetszel nekem." (néha, de nem mindig :) )

2014. aug. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!