Tapasztalatlanság zavaró? 17/f
Még sosem volt semmilyen kapcsolatom lánnyal, még barátom sem volt. Ha egy ilyen fiúval ismerkednétek, és láttok esélyt egy komoly párkapcsolat kialakítására, akkor zavarna, ha a fiú még csak hozzá sem ért egy lányhoz, nem adott puszit, nem ölelt meg senkit és hasonlóak?
Egyáltalán lehet vonzódni egy ilyen fiúhoz? 17/f
Na ember, Te is tele lehetsz önbizalommal.
Így kicsi az esély, hogy találni fogsz bárkit is. Az önbecsülés csodákra képes. Gyakorolj! Beszélgess lányokkal, flörtölj, bókolj.
"Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát"
Ha nem kommunikálsz velük (itt most nem az időjárásról való beszélgetésre gondolok, mert az egy trágya)
akkor jó benyomást sem tudsz tenni rájuk.
Határozottság, önbizalom. S ha ez megvan, akkor a külső sem fog annyira számítani. Legyen pozitív önképed ez a lényeg. S alkalmazd az alfa-hímek trükkjeit (ne bunkó legyél, mert az nem az).
A gond az, hogy Te, negatív élményként éled ezt meg.
Én az elutasításokat, a tanulási folyamat részeként éltem meg. Kielemeztem, mit csináltam rosszul és fejlődtem.
Néha elég annyi is, hogy odamész a lányhoz és azt mondod neki "Tetszel nekem." (néha, de nem mindig :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!