Facebook-on miért nem fogadják el az embert?
Fiatal vagyok. Más korombeli fiatal a facebook-on vagánykodik, menőzik, okostelefonnal fényképezkedik, Éjjel-nappal Budapest, Szívet mutatnak kézzel, party arcok, akkora napszemüveggel, mint a fejük. Buli hátán buli megállás nélkül.
Én szeretem a parsztházakat, klasszikus zenéket (nem a tucc-tucc zene, arról már leszoktam), a klasszikus zene nyugalmat ad, kifinomultabb érzéke lesz az embernek tőle. Retro. De ezeket nem szeretik a fiatalok.
Csak az idősebbek, akik -"né" utótaggal rendelkeznek főleg. Viszont idegenek meg minek foglalkozzunk egy huszon, harmincon éves emberrel, a gyerekem lehetnél.
Nem lájkolok olyat, klasszikus zene, Bartók rádió, Kossuth. Utána úgy néznek az emberre, mint a véres rongyra, meg kigúnyolják azt embert.
30 éves, neked még tükörben fényképezni kellene, szivecskéket mutogatni, bulizni és bulizni, éjjel-nappal Budapestet követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!