Nektek mi a szeretet nyelvetek? (testi érintés, minőségi idő, elismerő szavak, szívességek, ajándék) Ha van 10 perced kitölthetnéd ezt a tesztet, mert érdekelne hogy másoknak milyen a százalékos eloszlás.
Légyszives kort is:) Köszönöm előre is:)
Nekem ez:
1. Testi érintés: 37%
2. Minőségi idő: 27%
3. Elismerő szavak: 20%
4. Szívességek: 10%
5. Ajándék: 7%
Nekem ez jött ki:
Minőségi idő: 40%
Szívességek: 23%
Testi érintés: 23%
Elismerő szavak:
10%
Ajándék: 3%
:) 20/F
1. Minőségi idő
2. Elismerő szavak
3. Testi érintés
4. Ajándékok
5. Szívességek.
Poén volt, azt hittem, felületesebb vagyok és az ajándék lesz kb. az első helyen :D
6 vagyok. Milyen érdekes, hogy a 8-al majdnem egyformán gondolkodunk, vagyis ugyanazok a dolgok fontosak.
Érdekes ez a teszt, megcsináltatom ismerősökkel, barátokkal is. Lehet, hogy amikor két ember "egy hullámhosszon" van, akkor egyszerűen csak egy szeretet nyelvet beszélnek?
No majd kiderítem :)
Teszt szerint:
1. szín Minőségi idő: 30%
2. szín Testi érintés: 30%
3. szín Szívességek: 23%
4. szín Elismerő szavak: 17%
5. szín Ajándék: 0%
Szerintem a testi érintés és a minőségi idő fordítva...olvastam több Gary Chapman könyvet :) mostanság A házasság 4 évszakát olvasom :) szerintem jó könyvei vannak :)
21F
1. Minőségi idő: 37%
2. Testi érintés: 30%
3. Szívességek: 20%
4. Elismerő szavak: 10%
5. Ajándék: 3%
22/F
Minőségi idő: 33%
2. szín Elismerő szavak: 30%
3. szín Szívességek: 17%
4. szín Ajándék: 10%
5. szín Testi érintés: 10%
"Szeretem átölelni és megcsókolni a barátaimat..." na ezek miatt lett kevés a testi érintés nem vagyok én b*zi :D
1.Testi érintés 37%
2.Minőségi idő 30%
3.Elismerő szavak 23%
4. Szívességek 10%
5. Ajándék 0%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!